Duminică, de la ora 14:30, la ”Asta-i Romania!”, fenomenul drogurilor în școlile din România

Duminică, de la ora 14:30, la ”Asta-i Romania!”,  fenomenul drogurilor în școlile din România
Duminică, de la ora 14:30, la ”Asta-i Romania!”, fenomenul drogurilor în școlile din România

Duminica aceasta, de la ora 14:30, emisiunea de reportaje ”Asta-i Romania!” ne propune să urmărim un material de importanță majoră: fenomenul drogurilor în școli.

Copii de școală generală dependenți de droguri, adolescenţi în comă de la o supradoză, substanțe interzise vândute ca la tarabă în fața școlilor, aceasta este o realitate îngrijorătoare, care, în fiecare secundă, pune în pericol viețile copiilor. 

Consumatori de la vârsta de 10-12 ani, unii copii devin rapid dealeri în rețelele traficanților, renunță la libertate și aleg ”praful” care le transformă viața într-un coșmar.

Potrivit statisticilor oficiale, prezentate de autorități, anul trecut, în țara noastră ar fi peste 1,2 milioane de consumatori.

Cea mai gravă situație este, se pare, în Capitală. Unul din patru bucureșteni ar fi consumat măcar o dată droguri.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Unde a ajuns fenomenul drogurilor din școlile noastre, aflati într-o anchetă marca ”Asta-i România!”, duminică, de la ora 14:30, la Kanal D.

Tot în ediția de duminică, la ”Asta-i Romania!”, ajungem la Valea Slănicului, într-un cătun din Vrancea, pentru a-l cunoaște pe Gheorghe Baciu.

Are peste o sută de ani, dar nu își arată vârsta decât în buletin. Cât e ziua de lungă, omul nu sta locului; muncește în grădină, taie cu drujba și bântuie pădurea cu pușca pe umăr. Este mai vioi și mai harnic decât trei tineri la un loc și are o poftă de viață molipsitoare.

Nu ratați duminică, de la ora 14:30, o nouă ediție ”Asta-i Romania!”, emisiunea de reportaje prezentată de Mihai Ghiță, la Kanal D.Citește și:

Idei de coafuri simple pentru nuntă

Ce spune Antoni despre despărțirea de Rebecca? Tânăra nu poate trece peste orgoliu și cuvintele lui! „Eu m-am despărțit aici în casă și nu mi-am întors hotărârea nicio secundă.”

Simona Halep, la brațul unui bărbat special din viața ei. Sportiva a bifat o apariție de Oscar la nunta lui Ianis Hagi

Andreea Marin și Mihai Petre, filmați într-un hotel! Cum au fost surprinși cei doi?! Imaginile au ajuns pe internet

Beach, Please! 2024. Ce cantitate de substanțe interzise au găsit oamenii legii asupra rapperului Wiz Khalifa? Reacția artistului în fața anchetatorilor

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Gestul făcut de un suporter pentru Ianis Hagi, chiar în ziua nunții sale: „I-am lăsat un plic...”

Tată și fiică, morți în apele râului Buzău. A sărit să își salveze copila, dar s-au înecat amândoi: ”Se vedeau un cap și o mână, după nu s-au mai văzut”


Cookies