Duminică, de la ora 14:30, la “Asta-i România!”, Destine aruncate la gunoi

Duminică, de la ora 14:30, la “Asta-i România!”,     Destine aruncate la gunoi
Duminică, de la ora 14:30, la “Asta-i România!”, Destine aruncate la gunoi

Emisiunea de reportaje “Asta-i România!” ne invită duminică, de la ora 14:30, să urmărim un material zguduitor, realizat într-o Românie pe care mulți dintre noi nu o cunoaștem, Pata-Rât, locul în care este amplasată rampa de gunoi a municipiului Cluj-Napoca.

Nu călătorim în Africa, nici în favelele din America de Sud, și nici într-o altă țară din lumea a treia. Ajungem, prin intermediul emisiunii “Asta-i România!”,  la marginea unuia dintre cele mai dezvoltate orașe din țară, Cluj. Aici, departe de tot ce știm noi că înseamnă civilizație, există de zeci de ani, o altă Românie, una paralelă numită Pata-Rât, un iad din care scapă cine poate. Prin intermediul emisiunii, vom fi martorii unui tablou sinistru, cel de la Pata Rât, un ghetou uriaș aflat la marginea Clujului, locul în care se scriu zilnic povești zguduitoare, și regăsim sute de destine aruncate la

gunoi. Copii aduși pe lume în cutii din carton, crescuți laolalată cu șobolanii, desculți și murdari, căutând mereu lumina de dincolo de dezastrul în care se află, așa ni se înfățișează mahalaua Cantonului, un labirint de barăci, un adevărat dezastru ecologic, în care supraviețuiesc aproximativ 600 de oameni.

Nu ratați o ediție impresionantă “Asta-i România!”, duminică, de la ora 14:30, emisiunea de reportaje prezentată de Mihai Ghiță, numai la Kanal D.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

 Citește și:

Ce afecţiuni pot ascunde pleoapele umflate

Horoscop 21 mai 2024. O zodie va începe să facă noi activități care să îi pună în valoare

Imagini BOMBĂ cu Delia topless! Ipostaze incendiare, pozele pe care le-ar vrea șterse

Patrick, atac dur la adresa lui Giuly: "Aruncă bomba și după fuge, normal că iau foc". Robert nu a mai suportat și a intervenit

De ce s-a prăbușit, de fapt, elicopterul în care se afla președintele Iranului

Miracol de Paște! Oana Roman a primit un semn divin de la mama ei: „Îmi trimite mesaje...”

Apariție uluitoare în camera roșie! Antoni a revenit în Casa iubirii pentru a o cunoaște pe Ștefania! Iată cum a reacționat Cosmin! „Aș vrea să fie corectă față de mine și să-mi spună!”

Bunicul Florentinei, fata ucisă la Sibiu, detalii șocante! "Nu a..."


Cookies