Duminică, de la ora 11:30, o nouă ediție „Apel la consilier”, prezentată de Eva Pavel, la Kanal D. Medicina funcțională - despre cauze și tratamente


Duminică, de la ora 11:30, o nouă ediție „Apel la consilier”, prezentată de Eva Pavel, la Kanal D.  Medicina funcțională - despre cauze și tratamente

Duminica aceasta, de la ora 11:30, la Kanal D, Eva Pavel, consilier medical internațional, își continuă drumul prin spitalele din străinătate în căutarea celor mai bune soluții de tratament, într-o nouă ediție ”Apel la consilier”.

Călătoria medicală se oprește, de data aceasta, în cabinetul doamnei Prof. Dr. Aytul Gencer pentru a aborda un subiect tot mai interesant, în întreaga lume; medicina funcțională.

Medicina funcțională devine din ce în ce mai populară în lume, datorită orientarii sale către pacienți și cauza afecțiunii, și nu către efectele bolii.

Recunoscută fiind ca medicina viitorului, aceasta încurajează pacientul să aibă un rol activ în vindecarea sa.

În această ediție ”Apel la consilier” descoperim mai multe detalii despre această nouă ramură a medicinei.

”Medicina funcțională este o ramură a medicinei care merge la originea bolilor sau care încearcă să îmbunătățească funcțiile biochimice necesare pentru sănătatea noastră. De fapt, asta arată studiile noastre din primii trei ani de medicină. Biochimie, fiziologie și fiziopatologie. În medicina funcțională efectuăm examinări tehnologice avansate pentru a oferi viața corectă și condițiile de viață potrivite după tratament.

Efectuăm examinări tehnologice avansate pentru a oferi persoanei o nutriție, o viață mai sănătoasă și condițiile de viață potrivite”, este de parere Prof. Dr. Aytul Gencer.

Care sunt principalele motive care îi determină pe pacienți să apeleze la medicina funcțională, și ce tratamente sunt aplicate cel mai des, în această situație, descoperim împreună duminică, de la ora 11:30, într-o nouă ediție ”Apel la consilier”, emisiune prezentată de Eva Pavel, la Kanal D.

 


Abonează-te pe

Citește și:

8 Reguli de protocol din Familia Regală Britanică. Femeile poartă greutăți în tivul rochiilor

Acum se bat, dar înainte se pozau nud! Poze interzise cu foștii soți Reghecampf

Ultimele clipe din viața Alexandrei Măceșanu. Gheorghe Dincă a recunoscut tot

Sfatul zilei de joi, 29 septembrie. Află ce zodie va începe un nou proiect

„Mi-a fost milă să îl calc în picioare” Anamaria Prodan, reacție dură după apariția imaginilor cu bătaia dintre ea și Reghecampf

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Horoscop zilnic
Sfatul zilei de vineri, 30 septembrie. Află ce zodie va trece printr-o despărțire
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Divertisment
Parteneri