Duminică, de la ora 11:30, o nouă ediție Apel la consilier, prezentată de Eva Pavel, la Kanal D


Cauzele si simptomele stenozei aortice.

Duminica aceasta, de la ora 11:30, la Kanal D, Eva Pavel, consilier medical international, își continuă drumul prin spitalele din străinătate în căutarea celor mai bune soluții de tratament, într-o nouă ediție ”Apel la consilier”. Călătoria medicala prin spitalele din straintate se oprește în cabinetul domnului Profesor Huseyin Aksu, pentru a aborda un subiect sensibil: stenoza aortica.

Stenoza valvei aortice este o boală pe termen lung. Poate progresa foarte mult timp fără nici un simpto, până când stenoza din valvă atinge un anumit nivel. De obicei, se diagnosticheazā întâmplător,  în timp ce pacientul este investigat din alte motive. 

Simptomele clasice si cele mai frecevente sunt date de oboseala la efort, dificultați de respirație, dureri în piept, amețeli, palpitații și slăbiciune. Desigur, acestea simptome pot fi confundate cu multe boli. Cel mai adesea se confundă cu bolile pulmonare sau cu alte boli ale inimii. Când pacientul ajunge la asfel de semnale, motivul exact este dezvăluit în urma examinărilor. 

Care sunt cauzele si simptomele stenozei aortice si ce metode revoluționare de tratament sunt disponibile în străinătate în situațiile în care este diagnosticată, descoperim împreună duminică, de la ora 11:30, la Kanal D.

 

 

 


Abonează-te pe

Citește și:

"La un moment dat ni s-a părut frustrant" Ce a pățit un român în vacanță în Thassos

Adio, Salman Khan! Iulia Vântur se întoarce acasă. Cine a convins-o!

Horoscop chinezesc 18 august 2022. Află ce zodie primește o veste care îi schimbă viața

Calendar ortodox 20 august 2022. Ce sărbătoare este sâmbătă?

Horoscop 19 august 2022. Află ce zodie depășește o perioadă mai grea

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Lifestyle
Calendar ortodox 21 august 2022. Ce sărbătoare este duminică?
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Divertisment
Parteneri