Duminică, Cosmin Cernat, sărbătorit într-un mod inedit, chiar în emisiunea sa, „Invitatul de 12”, de la Radio Impuls


„Liniștea mea și a copiilor mei nu are preț!”

Cosmin Cernat, gazda emisiunii „Invitatul de 12”, difuzată în fiecare duminică, de la ora 12:00, la Radio Impuls, se va afla într-o postura inedită, chiar în cadrul emisiunii sale, de duminica aceasta.

O surpriză uriașă este gata să intre în casele ascultătorilor, prin intermediul undelor Radio Impuls, duminica aceasta, la „Invitatul de 12”, cu o ediție ce marchează o dublă aniversare: a lui Cosmin Cernat și a emisiunii pe care o prezintă, de un an, la Radio Impuls.

Cosmin Cernat va fi luat prin surprindere, pentru că de această dată devine invitatul propriei emisiuni, iar vedeta care îl intervievează este una dintre cele mai îndrăgite din România, Teo Trandafir.

Dialogul dintre cei doi este unul emoționant, Cosmin Cernat își deschide sufletul și povestește lucruri pe care mulți dintre ascultători sau telespectatori nu le cunoșteau.

Viața lui Cosmin Cernat, o personalitate unică, cu o experiență uriașă în televiziune, unul dintre cei mai buni comentatori sportivi, acum și om de radio, a fost anevoioasă, dramatică uneori, încă din copilărie. 

„Nici nu știu cu ce să încep, cu lucrurile frumoase, cu cele mai puțin frumoase... care mi-au marcat copilăria.(...) Eu am crescut destul de greu, locuiam într-un bloc comunist, cu igrasie. Iarna dormeam eu cu tatăl meu într-o cameră, și fratele meu cu mamaia mea în bucătărie, pentru că nu se putea sta în apartamentul nostru cu trei camere, din cauza igrasiei.... În fiecare an zugrăveam.

(...) Am avut o copilărie nu tocmai confortabilă, dar caldă, datorită mamaiei mele care m-a crescut, și a tatălui meu.(...) Nu vreau să spun că n-a fost bine, a fost foarte bine! Mamaia și tata au fost niște oameni care ne-au dat, fiecăruia dintre noi, 20 de ani din viață lor. Când mamaia s-a prăpădit am plâns o zi întreagă, fără să mă opresc!”,  acestea   sunt parte din mărturisirile tulburătoare ale lui Cosmin Cernat.

Iată ce-și dorește, cel mai mult Cosmin Cernat, de la viață, după cum mărturisește chiar el, în cadrul interviului cu Teo Trandafir:

„Vreau liniște(...) pentru că liniștea mea și a copiilor mei nu are preț! Îmi doresc să stau undeva, la țară, și să am copii lângă mine cât mai mult!”

Totodată, Cosmin Cernat a făcut o mărturisire surprinzătoare despre emisiunea a cărei gazdă este, în cadrul Radio Impuls, „Invitatul de 12”.

„Da, nici mie nu-mi vine să cred că <Invitatul de 12> are deja un an de zile, și când stau pe scaun, fie că sunt la Radio Impuls, fie că sunt la TV, nu stau prea confortabil, pentru că mă emoționez (...)”, spune Cosmin Cernat.

Nu ratați o ediție de colecție a emisiunii „Invitatul de 12”, duminica aceasta, de la ora 12:00, la Radio Impuls.

 

 


Abonează-te pe

Citește și:

Cine a inventat Google. „Povestea este practic un argument în favoarea cercetării pure. Nu am început să lucrăm gândindu-ne la un motor de căutare”

Bănel Nicoliță suferă ca un câine! Ce a pățit după ce și-a abandonat familia

Cine a inventat pastele. „Dacă le combinăm la o masă și cu ce trebuie, pastele devin un aliment chiar sănătos”

Cine a inventat papanașii. „A salvat generații întregi de gospodine de la coacerea miezului problematic”

Cine este Simona Gherghe. „Chinul copilăriei mele a durat vreo trei ani”

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Vedete
“Felicităăăări!!! Casă de piatră!!!” Ramona Olaru a fost cerută în căsătorie de Cătălin Cazacu
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Divertisment
Parteneri