Duminica aceasta, de la ora 14:30, la ”Asta-i România!”. Dragoste la primul click!


Duminica aceasta, de la ora 14:30, emisiunea “Asta-i România!” ne oferă o poveste mai puțin obișnuită, despre … dragoste.

Prin intermediul “Asta-i România!” vom cunoaște o familie cu o poveste de viață inedită,  familia care locuiește în România, în satul Haleș, din Buzău.

Așa începe povestea familiei Petre, Genalyn o frumoasa tânără filipineză și Bogdan, un  buzoian get beget, născut și crescut la țară. Cei doi tineri s-au cunoscut prin intermediul internetului, iar dragostea I-a atras ca un magnet pe Bogdan, chiar dacă se aflau, fiecare, în celălalt capăt al lumii.

Asta nu l-a împiedicat pe tânărul buzoian să facă un credit pentru a ajunge la cea care i-a pus inima pe jar, tocmai în Filipine, pentru a și-o face mireasă. Acum sunt fericiți, au împreună o fetiță împreună, iar Genalyn e încântată de traiul din România, dar și de de orătăniile din ogradă,  și de zăpadă pe care n-o văzuse decât în filme.

“Ne-am cunoscut prin intermediul rețelelor de socializare… nu mă mai săturam să vorbesc cu această față deosebită.

A fost o atracție extraxordinară de la început, deși mulți zic că nu există dragoste online, dar eu spun că da, există! Uitați cazul meu”, spune Bogdan Petre.

            Și uite așa, de patru ani, dragostea înfiripată în mediul online s-a transformat într-o familie fericită formată din Bogdan, Genalyn și Katiusha -  fetița cuplului, în vârstă de 3 ani.

 “Când am plecat pe acest drum, am plecat singur, doar eu, cu acest vis, și dorința de a îmi face o familie”, recunoaște Bogdan.

Nu ratați duminica aceasta, de la ora 14:30, o nouă ediție “Asta-i România!”, emisiune magazin prezentată de Mihai Ghiță, la Kanal D.


Abonează-te pe

Citește și:

7 DECEMBRIE 2021: Horoscop zilnic marţi. O zodie are mari cheltuieli!

Nu mai arată deloc așa! Fiica lui Adrian Păunescu este de nerecunoscut

CITEȘTE: Cât timp se fierbe BROCCOLI. Beneficiile consumului de broccoli

CITEȘTE: Dieta MILITARĂ - avantaje, exemplu de meniu, listă de cumpărături

NOTEAZĂ: Cât timp se fierbe răcitura. Cum gătești piftia perfectă

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Horoscop

8 DECEMBRIE 2021: Horoscop zilnic miercuri. O zodie nu trebuie să împrumute bani!

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Divertisment
Parteneri