Duminica aceasta, de la 21:00, Marina Almășan va fi invitata emisiunii “40 de întrebări cu Denise Rifai”

Duminica aceasta, de la 21:00, Marina Almășan va fi invitata emisiunii “40 de întrebări cu Denise Rifai”
Duminica aceasta, de la 21:00, Marina Almășan va fi invitata emisiunii “40 de întrebări cu Denise Rifai”

Duminica aceasta, de la ora 21:00, la Kanal D telespectatorii vor fi martorii unui interviu impresionat cu una dintre cele mai îndrăgite figuri ale televiziunii – Marina Almășan.

Marina Almășan este una dintre cele mai longevive realizatoare și prezentatoare de emisiuni de divertisment. Succesul emisiunilor realizate de Marina Almășan i-a adus acesteia celebritatea, dar și interesul jurnaliștilor pentru viața sa privată; divorțul de regretatul Victor Socaciu a ținut nu de puține ori prima pagină a tabloidelor.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

A publicat 18 cărți, dintre care 12 sunt jurnale de călătorie. În plan personal se află într-o relație de peste un deceniu și are 2 copii din cele 2 mariaje.

“De câte ori ați stat în drumul altora?”, “V-a copiat Andreea Marin?”, “De câte ori v-ați dat în judecată șefii?”, “Mai atacați persoanele supraponderale?”, “Unde ați greșit ca mam ă ?”, “Pentru ce ați mai sări astăzi la bătaie?”, “Cum ați luptat pentru soțul dumneavoastră, Victor Socaciu?”, “Pe cine nu a putut ierta Marina Almășan?” sunt doar câteva dintre întrebările adresate

Marinei Almășan în ediția de duminică a emisiunii “40 de intrebari cu Denise Rifai”, difuzată la 21:00, la Kanal D.Citește și:

Expunerea la soare, măsuri de siguranţă

Cum a ajuns Elena Merișoreanu în București și care a fost minciuna prin care și-a început cariera muzicală: „Acolo am rămas 38 de ani, de la o minciună.”

IMAGINILE HOT cu Nicoleta Luciu care au ridicat pulsul bărbaților! Vedeta arăta TOT cândva!

Andreea Marin și Mihai Petre, filmați într-un hotel! Cum au fost surprinși cei doi?! Imaginile au ajuns pe internet

Câți bani face, de fapt, Selly și cum a pierdut 100.000 euro în afaceri: ”Din greșeli înveți”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Meserii căutate fără Bac. Ce joburi poți face, în 2024, dacă nu ai luat diploma de Bacalaureat

Închis pentru viol, un elev a luat 10 la BAC. Povestea tânărului care visează să dea la Drept după ce își ispășește pedeapsa: „Viitorul meu merită mai mult efort”


Cookies