Drame noi și controverse în familiile Arslan și Unal

Drame noi și controverse în familiile Arslan și Unal
Drame noi și controverse în familiile Arslan și Unal

În această seară, de la ora 20:00, în noul episod din serialul “O dragoste”, difuzat la Kanal D, fanii îndrăgitei producții vor fi martori unor evenimente dramatice care se vor derula în familiile Arslan și Unal.

După ce Mustafa a realizat că fiul pe care îl are cu soția sa, nu este al lui, bărbatul aflând cu tristețe cruntul adevăr că nu poate avea copii, familia Unal este în stare de șoc. Nilay, cea care, până odinioară, era singura “pe placul” socrilor săi, de data aceasta femeia a fost alungată de acasă și nu știe cum să gestioneze această situație teribilă care s-a abătut asupra sa.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

O întâmplare face ca frumoasa Kîvîlcîm să afle, prin intermediul unei tinere, că Ertugrul, bărbatul blând și afectuos care își dorea căsătoria, este unul dur și periculos. Kîvîlcîm află că tânăra este abuzată de ani buni de Ertugrul, conform spuselor acesteia, și acum ea are nevoie de ajutor pentru a scapa din situația teribilă în care se află.

Alev va avea parte de un șoc atunci când Abdullah îi va spune că încă nu poate divorța de Pembe iar Doga și Faith vor trece din nou, prin situații dramatice, din cauza diferențelor dintre familiile din care fac parte.

Nu ratați astăzi, de la ora 20:00, un nou episod din serialul “O dragoste”, difuzat numai la Kanal D.  

 

 



Citește și:

Ce este și ce beneficii are sarea celtică

Horoscop 31 iulie 2024. O zodie va merge într-o destinație nouă!

Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO

Imagini tulburătoare cu trupul neînsuflețit al lui Andrei Versace: zăcea într-o baltă de sânge de zile bune

Mesajul transmis de Laura Cosoi celor care o criticată că are prea mulți copii: ”Gata, s-a terminat!”

Duminică, de la ora 14:30, la ”Asta-i România!”, Stațiunea Costinești, ”Saint-Tropez-ul” litoralului românesc

Ezgi Mola, actrița care joacă rolul Safiye în serialul “Vinovați de iubire”, nuntă de poveste cu alesul inimii sale! Iată cum au strălucit cei doi miri în cea mai fericită din viața lor

Filmul complet al măcelului din Padina! 'Băi, omule, îl omori!''- Ultimele clipe din viața lui Sorin Anghel


Cookies