Drame noi și controverse în familiile Arslan și Unal

Drame noi și controverse în familiile Arslan și Unal
Drame noi și controverse în familiile Arslan și Unal

În această seară, de la ora 20:00, în noul episod din serialul “O dragoste”, difuzat la Kanal D, fanii îndrăgitei producții vor fi martori unor evenimente dramatice care se vor derula în familiile Arslan și Unal.

După ce Mustafa a realizat că fiul pe care îl are cu soția sa, nu este al lui, bărbatul aflând cu tristețe cruntul adevăr că nu poate avea copii, familia Unal este în stare de șoc. Nilay, cea care, până odinioară, era singura “pe placul” socrilor săi, de data aceasta femeia a fost alungată de acasă și nu știe cum să gestioneze această situație teribilă care s-a abătut asupra sa.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei- catena.ro

O întâmplare face ca frumoasa Kîvîlcîm să afle, prin intermediul unei tinere, că Ertugrul, bărbatul blând și afectuos care își dorea căsătoria, este unul dur și periculos. Kîvîlcîm află că tânăra este abuzată de ani buni de Ertugrul, conform spuselor acesteia, și acum ea are nevoie de ajutor pentru a scapa din situația teribilă în care se află.

Alev va avea parte de un șoc atunci când Abdullah îi va spune că încă nu poate divorța de Pembe iar Doga și Faith vor trece din nou, prin situații dramatice, din cauza diferențelor dintre familiile din care fac parte.

Nu ratați astăzi, de la ora 20:00, un nou episod din serialul “O dragoste”, difuzat numai la Kanal D.  

 

 Citește și:

Mâini umflate: cauze comune și modalități de gestionare

Leonard Doroftei, despre cât de greu îi era să treacă proba cântarului: „Trebuia să ne antrenăm dimineața, să alergăm înainte de cântar. A fost groaznic. Și fără apă și fără mâncare.”

3 cupluri de zodii MENITE să fie împreună. Sunt ADEVĂRATE suflete pereche!

Filmul complet al tragediei de la malul Mării Negre! Diana, tânăra înghițită de valuri în fața iubitului ei, ar fi putut fi salvată? Detalii șocante au ieșit la iveală: „Ne-a spus”

Claudia Iosif surprinde pe toată lumea după ce s-a afișat alături de un milionar controversat

Maria Dragomiroiu, mărturisiri emoționante despre primul său contact cu Bucureștiul: „Am rămas atât de fascinată. Un copil de la țară care nu văzuse lumină. A fost ceva ca într-o altă lume.”

Andreea Mantea aruncă bomba în „Casa iubirii”! „Din nou aflăm lucruri în online despre concurenții noștri”. Aflați despre cine este vorba în episodul de duminică, 23 iunie, de la 16:00 și 19:00, la Kanal D

A murit la 36 de ani în timp ce se afla în vacanță. "Regina frumuseții", atac de cord pe iaht


Cookies