Drama unei concurente de la “Insula de 1 milion” “Când am rămas însărcinată am aflat că este însurat și are un alt copil”

Drama unei concurente de la “Insula de 1 milion”   “Când am rămas însărcinată am aflat că este însurat și are un alt copil”
Drama unei concurente de la “Insula de 1 milion” “Când am rămas însărcinată am aflat că este însurat și are un alt copil”

Renata Alexandra Matei a reușit să se integreze perfect în tabăra Vesticilor la "Insula de 1 milion" și chiar și-a impresionat colegii cu povestea sa de viață. Concurenta a fost în pericol de eliminare, după ce a pierdut în fața Vikingului și a lui Flori.

Într-o luptă strânsă pentru a rămâne în competiție, Renata a arătat că nu se lasă înfrântă ușor. După ce a pierdut în fața altor concurenți, voința ei de fier a inspirat un gest de solidaritate din partea colegului său, Alin Calbău, care i-a cedat brățara, permițându-i să continue lupta pentru fiul ei, Michele, cunoscut sub numele de Lupu de către toți participanții din insula Dominicană.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Înainte de a pleca la “Insula de 1 milion”, Renata a dezvăluit detalii emoționante despre viața să personală, inclusiv despre relația cu tatăl fiului său, o poveste marcată de provocări și sacrificii.

Participând la "Insula de 1 miliom", Renata își dorește să își depășească limitele și să aibă mai multă încredere în abilitățile sale. Visul sau este să ajungă cât mai departe în competiție pentru a-și împlini visul de a o ajuta pe bunica sa, dar și pentru a investi mai mult în evoluția să profesională.Citește și:

Puseurile de creștere la bebeluși – ce ar trebui să știe părinții?

Gulben, vis împlinit

4 zodii care își îndeplinesc cele mai mari dorințe până la toamnă. Sunt protejate de o aură divină

Andreea Marin și Mihai Petre, filmați într-un hotel! Cum au fost surprinși cei doi?! Imaginile au ajuns pe internet

Istoria se repetă la Electric Castle 2024. Festivalul a dat peste cap traficul rutier

Gabi Bădălău, om de afaceri, duminica aceasta, la “40 de întrebari cu Denise Rifai”

În această seară, de la ora 22:30, în serialul “Vinovați de iubire”, Gulben, vis împlinit

Calvarul de nedescris prin care a trecut doctorița Marina, înainte să fie găsită moartă în cabinet!


Cookies