Drama totală pentru Fatih

Drama totală pentru Fatih
Drama totală pentru Fatih

În această seară, de la ora 20:00, într-un nou episod din serialul “O dragoste”, difuzat la Kanal D, dramele continuă să se succeadă cu repeziciune în familiile Unal și Arslan.

Faith ajunge de urgență la spital atunci când află că soția să a născut însă va avea, și acolo, parte de șocul vieții sale. Familia Unal se va afla în fața unei grele încercări iar Fatih va fi considerat singurul vinovat de tragedia care le va încearca, din nou, familia.

Kîvîlcîm și Omer ajung în stare gravă la spital iar familiile celor doi soți sunt disperate.

Nursema trece prin momente neașteptate, atunci când Umut îi cere proaspetei lui soții să renunțe la beneficiile materiale pe care i le oferea familia acesteia. Fără să stea pe gânduri,  Nursema va lua o decizie care va ajuta foarte mult viitorul său alături de Umut.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta- catena.ro

Totodată, Fatih află cu stupoare că întreaga “relație” cu Aylin a fost o minciună înfiorătoare din partea acesteia, tânăra dezvoltând o obsesie pentru mezinul familiei Unal.

Ce este dispus să facă Fatih pentru a fi iertat de către soția sa și, ce se va întâmpla cu Omer, în urma teribilului accident suferit, puteți afla astăzi, de la ora 20:00, în noul episod din serialul “O dragoste”, difuzat numai la Kanal D. 



Citește și:

Ce afecţiuni pot ascunde pleoapele umflate

6 motive pentru care nu poți renunța la cineva care nu te merită

Unica IMAGINE care a scăpat pe net cu Carmen Iohannis în costum de baie! Toți au rămas uluiți

Cum a fost suprins Florin Piersic în ambulanță?! Starea lui este clară

Ce răspuns a primit Florin Piersic de la Carmen Harra când a întrebat-o: "Carmen, eu cât trăiesc?"

Miracol de Paște! Oana Roman a primit un semn divin de la mama ei: „Îmi trimite mesaje...”

Robi a dat cărțile pe față și a recunoscut că este gelos pe Patrick! Concurentul a chemat-o pe Virginia în camera roșie și a întâmpinat-o cu un buchet de bujori! Iată ce mărturisiri neașteptate și-au făcut cei doi

"Fata mea putrezește în mormânt, el..." - Mărturiile șocante ale mamei Monicăi, fata moartă în accidentul din Timiș


Cookies