Drama secretă a Biancăi de la Puterea Dragostei! Un accident rutier i-a lăsat o cicatrice pe față! FOTO!


Bianca de la Puterea Dragostei a trăit un moment dificil în urmă cu câțiva ani.


In articol:

Bianca de la Puterea Dragostei a fost victima unui accident rutier în urmă cu mai mulți ani. Bianca a povestit recent că în urma acelui accident a rămas cu o cicatrice pe față, pe care reușește să o acopere cu machiaj și ruj.

Cicatricea se afla într-o parte a buzei inferioare și deși nu este foarte vizibilă, o deranjează pe Bianca atunci când aceasta zâmbește. Mai exact, din cauza acestui semn rămas sub buză, Bianca are un zâmbet ciudat, cumva într-o parte. Acesta este motivul pentru care tânăra evită să zâmbească, iar telespectatorii o acuză că este mult prea serioasă.

Bianca de la Puterea Dragostei, drama ei secretă! Vrea să-și opereze buzele

”Acum vreo 6 ani am avut un accident de mașină și am o cicatrice la gură. Este vizibilă, iar în momentul în care zâmbesc se ridică buza doar într-o parte. De aceea vreau să-mi fac o intervenție estetică la buze, să-mi pună acid hyaluronic, ca zâmbetul să fie ”echilibrat”. Este singura operație estetică pe care vreau neapărat să o fac”, a dezvăluit Bianca, ”secretul” zâmbetului ei.

Despre Bianca Comănici, care în prezent trăieşte o poveste de dragoste intensă cu Livian, fiul lui Nelson Mondialul, s-au spus multe de când se află în casa de la Puterea Dragostei. Cel mai mult tânăra a fost ”bârfită” de ceilalți concurenți, care o vor afară din casă. De fapt, au și reușit să o elimine de trei ori până acum, însă de fiecare dată a revenit în casă imediat datorită voturilor telespectatorilor. Bianca are cei mai mulți susținători, motiv pentru care a fost, până acum, de cele mai multe ori liderul casei, a obţinut de nenumărate ori premiul săptămânal de 1500 de euro şi a fost desemnată câştigătoare a primului sezon al celei mai tari producţii matrimoniale din România.


Clipul zilei pe KANALD.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Informatiile zilei

Focar de coronavirus în Dâmbovița! Peste o sută de persoane de la un centru de îngrijire au fost testate pozitiv

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Vedete
Parteneri