Drama secretă a Biancăi de la Puterea Dragostei! Un accident rutier i-a lăsat o cicatrice pe față! FOTO!


Bianca de la Puterea Dragostei a trăit un moment dificil în urmă cu câțiva ani.


In articol:

Bianca de la Puterea Dragostei a fost victima unui accident rutier în urmă cu mai mulți ani. Bianca a povestit recent că în urma acelui accident a rămas cu o cicatrice pe față, pe care reușește să o acopere cu machiaj și ruj.

Cicatricea se afla într-o parte a buzei inferioare și deși nu este foarte vizibilă, o deranjează pe Bianca atunci când aceasta zâmbește. Mai exact, din cauza acestui semn rămas sub buză, Bianca are un zâmbet ciudat, cumva într-o parte. Acesta este motivul pentru care tânăra evită să zâmbească, iar telespectatorii o acuză că este mult prea serioasă.

Bianca de la Puterea Dragostei, drama ei secretă! Vrea să-și opereze buzele

”Acum vreo 6 ani am avut un accident de mașină și am o cicatrice la gură. Este vizibilă, iar în momentul în care zâmbesc se ridică buza doar într-o parte. De aceea vreau să-mi fac o intervenție estetică la buze, să-mi pună acid hyaluronic, ca zâmbetul să fie ”echilibrat”. Este singura operație estetică pe care vreau neapărat să o fac”, a dezvăluit Bianca, ”secretul” zâmbetului ei.

Despre Bianca Comănici, care în prezent trăieşte o poveste de dragoste intensă cu Livian, fiul lui Nelson Mondialul, s-au spus multe de când se află în casa de la Puterea Dragostei. Cel mai mult tânăra a fost ”bârfită” de ceilalți concurenți, care o vor afară din casă. De fapt, au și reușit să o elimine de trei ori până acum, însă de fiecare dată a revenit în casă imediat datorită voturilor telespectatorilor.

Bianca are cei mai mulți susținători, motiv pentru care a fost, până acum, de cele mai multe ori liderul casei, a obţinut de nenumărate ori premiul săptămânal de 1500 de euro şi a fost desemnată câştigătoare a primului sezon al celei mai tari producţii matrimoniale din România.


Abonează-te pe

Citește și:

Bianca de la „Puterea Dragostei” era frumușică foc la pubertate! Uite cum arăta pe când era doar o puștoaică! FOTO!

SCANDALOS! Soția lui Alex Dima a fost lăsată să MOARĂ!? Cine este medicul acuzat

Poza INCREDIBILĂ cu Bianca de la Puterea Dragostei care a creat isterie pe internet! Şi Livian a rămas şocat! "Zici că eşti Loredana Chivu" EXCLUSIV!

Scrisoarea emoționantă pe care i-a scris-o Bianca de la Puterea Dragostei lui Livian: „Îmi tot imaginez cum te sărut pe buze, pe obraji, pe gât și...”

Imagini SENZAŢIONALE cu Bianca şi Livian de la Puterea Dragostei! Uite cum au fost surprinşi! Doamne, cât se iubesc! "Se căsătoresc"!

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Informatiile zilei

Brătescu Geta: cine a fost? Artista glorificată de Google cu un Doodle special.

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Vedete
Parteneri