Drama neștiută a Mirelei Retegan, inventatoarea fenomenului ”Gașca Zurli”! ”Am suferit de depresie după ce a murit tatăl meu! Am căzut la mall”


Mirela Retegan, ”inventatoarea” fenomenului Zurli, a făcut recent declarații surprinzătoare legate de starea ei de sănătate.


In articol:

Mirela Retegan sau ”tanti prezentatoarea”, cum este ea cunoscută de zeci de mii de copii, a recunoscut recent că în spatele proiectului-fenomen, ”Gașca Zurli” există multă muncă, sacrificii și uneori stări de depresie și anxietate.

Mirela Retegan a acordat un interviu jurnalistei Cristina Stănciulescu în care vorbește despre perioada dificilă pe care a trăit-o după ce și-a pierdut tatăl.

Citeste si: Simona Dragomir impreuna cu Mirela Retegan si specialistii invitati au pregatit mamicile pentru Martisor!

Mirela Retegan, ”vindecată” de o parapsiholoagă

”Da! Am suferit de depresie. După ce tatăl meu a murit de un cancer fulgerător, toată lumea îmi spunea că eu sunt foarte puternică, mulți depindeau de mine, ei bine, am fost puternică până când am căzut la mal. La propriu. Și o prietenă, medic de profesie, a venit acasă și mi-a spus: am o veste foarte proastă pentru tine, ai depresie... ”Ah, am răspuns, deci nu e cancer!”

Pentru că, după moartea tatălui, mă duceam și-mi făceam analize din 2 în 2 luni și nu mergeam niciodată să-mi iau rezultatele. Și am reușit din suferință cu ajutorul unei femei care este parapsiholog cu care m-am văzut și care m-a ajutat să înțeleg ce se întâmplă cu mine, să accept ceea ce s-a întâmplat și să încep să caut un răspuns în altă parte. Și să realizez de fapt motivul pentru care suntem noi aici și ce se întâmplă atunci când plecăm. Am devenit mult mai atentă la ce simt decât la ceea ce fac”, a dezvăluit Mirela Retegan pentru cristinastanciulescu.ro.


Abonează-te pe

Citește și:

Simona Dragomir si Mirela Retegan te invata cum sa te simti frumoasa de Martisor!

Pepe ar putea fi arestat! ”Va ieși un scandal monstruos”. Ce s-a aflat despre el

Simona Dragomir impreuna cu Mirela Retegan si specialistii invitati au pregatit mamicile pentru Martisor!

Sfatul zilei de astăzi, miercuri 25 noiembrie 2020. Balanțele își împlinesc cel mai mare vis

Andreea Mantea și fiul ei, David, au izbucnit în plâns! Ce s-a întâmplat cu frumoasa brunetă?

Clipul zilei pe KFETELE.RO

DISTRIBUIE
acest articol

Divertisment

Despărțire surprinzătoare la "Puterea Dragostei"?! Ce se întâmplă între Aya și Cristian Marinescu?!

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Vedete
Parteneri