Drama neștiută a Adinei Miuleasa de la „Insula de 1 milion” despre familie și care este unul din regretele ei „Ar fi zis că eu am mers aici pentru bani.”

Drama neștiută a Adinei Miuleasa de la „Insula de 1 milion” despre familie și care este unul din regretele ei „Ar fi zis că eu am mers aici pentru bani.”
Drama neștiută a Adinei Miuleasa de la „Insula de 1 milion” despre familie și care este unul din regretele ei „Ar fi zis că eu am mers aici pentru bani.”

Adina Miuleasa a făcut confesiuni despre familia ei imediat cum a ajuns în Republica Dominicană.

Adina Miuleasa este una dintre cei 50 de concurenți care se luptă pentru miza celui mai mare experiment social din istoria televiziunii, „Insula de 1 milion”. Aceasta a făcut confesiuni despre familia ei.

Care este regretul Adinei Miuleasa de la „Insula de 1 milion”

Citește și: Al doilea val de concurenți anunțați la “Insula de 1 milion”, reality-ul de aventură care va începe pe 16 martie, la Kanal D

Concurenți Insula de 1 milion
Concurenți Insula de 1 milion[Sursa foto: Captură KANAL D]

Citește și: Tarzy de la „Insula de 1 milion”, confesiuni surprinzătoare despre copilăria lui. Care este istoria tatuajelor

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Adina Miuleasa a vorbit pentru Kanal D despre decesul tatălui ei și regretul că nu a putut vedea notele de la Bacalaureat, deoarece îi repeta în nenumărate rânduri că nu va fi în stare de nimic.

Relația ei cu familia nu este una foarte bună și a simțit durere în momentul în care fratele ei s-a căsătorit și nu a chemat-o la nuntă.

  „Singurul meu regret este că a murit tata cu o zi înainte să se afișeze notele mele la Bacalaureat, pentru că el mereu spunea că eu nu voi lua Bacalaureatul, mă compara cu ceilalți frați ai mei, că nu voi merge la facultate sau că nu voi lua Bacalaureatul, însă eu știam, mă cunosc și știu ce zace în mine.

Ar fi zis că eu am mers aici pentru bani și el cumva nu accepta să fac lucruri pentru bani. Nu știu cât de mândru ar fi fost. M-a durut când fratele meu cel bun cu care am aceeași mamă s-a căsătorit în noiembrie, a invitat rude, prieteni, iar pe mine nu m-a invitat.”, a spus Adina Miuleasa.

„Îmi este frică să nu mor săracă.” Adina Miuleasa nu a fost niciodată susținută de familie

Concurenți Insula de 1 milion
Concurenți Insula de 1 milion[Sursa foto: Captură KANAL D]

Citește și: Urșii circulă liberi pe șoselele din România, iar turiștii se opresc să se fotografieze cu ei! Riscurile la care se expun cei care interacționează cu urșii- kanald.ro

Citește și: Ireal ce i-a făcut criminalul Marinei Gavril după mai multe lovituri de cuțit- stirilekanald.ro

Adina Miuleasa a mai povestit că nici măcar legătura cu mama ei nu este una foarte bună și ca tatăl său nu ar fi fost de acord să vină la un show de televiziune pentru

bani. Mereu a fost criticată și este obișnuită cu acest lucru. 

„Nu pot să spun că sunt într-o relație foarte bună cu familia, nu păstrez legătura nici cu mama. Sora tatălui m-a dat afară când el a murit, pe mama nu a interesat-o de mine sau de facultatea mea. Cu frații nu am nicio legătură. Mai vorbit de Paște și de Crăciun, un mesaj și atât.

Familia mea nu e mândră deloc de mine, doar o să mă critice și sunt obișnuită cu lucrurile acestea, nu mă surprinde nimic. Îmi este frică să nu mor săracă și tocmai de aceea am venit la emisiunea asta, pentru a mi se schimba viața într-un alt mod.”, a mai spus Adina Miuleasa.Citește și:

Ce semnifică cifrele de pe cutiile de vopsea de păr!

Tarzy de la „Insula de 1 milion”, confesiuni surprinzătoare despre copilăria lui. Care este istoria tatuajelor

Vedetele din România au arătat TOT la plajă! Cele mai frumoase femei au pus pe jar fanii cu formele lor

Imagini tulburătoare cu trupul neînsuflețit al lui Andrei Versace: zăcea într-o baltă de sânge de zile bune

Momente de coşmar pentru festivalierii Electric Castle 2024: "Ne mișcăm foarte greu". Ce dificultăţi au întâmpinat

Cum l-a cunoscut Anamaria Prodan pe Ronald Gavril și care au fost reacțiile când cei doi și-au afișat relația. “Eu cred foarte mult în destin.”

În această seară, de la ora 22:30, în serialul “Vinovați de iubire”, Han, în fața unei situații tulburătoare

Calvarul de nedescris prin care a trecut doctorița Marina, înainte să fie găsită moartă în cabinet!


Cookies