Drama Marcelei Fota. Cântăreața se va dezvălui total sâmbătă, în emisiunea “În oglindă”, difuzată de la 22:30, la Kanal D2

Drama Marcelei Fota. Cântăreața se va dezvălui total sâmbătă, în emisiunea “În oglindă”, difuzată de la 22:30, la Kanal D2
Drama Marcelei Fota. Cântăreața se va dezvălui total sâmbătă, în emisiunea “În oglindă”, difuzată de la 22:30, la Kanal D2

“Îmi este mai simplu să accept că eu sunt văduvă, decât să accept că al meu copil nu are tată”

Sâmbăta aceasta, la “În oglindă”, Mihai Ghiță o va avea invitată în emisiune pe Marcela Fota, cântăreața de muzică populară.  Marcela Fota, celebră pentru talentul ei muzical și prezența scenică, va dezvălui în cadrul acestui episod latura mai puțin cunoscută a vieții sale. Artista își va deschide sufletul și va împărtăși publicului un capitol delicat din viața ei, aruncând lumină asupra unei realități pe care foarte puțini o cunosc.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

"Am obosit ca fiecare să își dea cu părerea și fiecare să judece (…). Nu mai vreau nici să aprofundez tristețile mele, darămite să accept lucrurile pe care mi le spun oamenii (…)  Am trecut prin teama că la un moment dat mor și eu și îmi rămâne copilul singur.

Am trecut prin lupta primelor două luni după dispariția soțului meu, în care copilul meu nu a scos un cuvânt despre tatăl lui și nicio lacrimă. Două luni de zile a refuzat să vorbească, să plângă. Aceasta este viața Marcelei Fota din ultimul timp, o impunere… Îmi este mai simplu să accept că eu sunt văduva, decât să accept că al meu copil nu are tată ”, i se dezvăluie Marcela Fota lui Mihai Ghiță la “În oglindă”. 

Marcela Fota va vorbi cu generozitate  despre încercările prin care a trecut în ultima perioada.    Nu pierdeți ocazia de a urmări o discuție sinceră și emoționantă cu Marcela Fota, în cadrul emisiunii "În oglindă" de sâmbătă, la Kanal D2, la ora 22:30.Citește și:

Cele mai așteptate filme si seriale noi din 2024

Povestea de viață a Mariei Tonciu. Cum a rămas însărcinată în liceu și cum a reușit să ascundă totul. „Așa s-a născut Andreea. Îmi era rușine să-i spun că eu am rămas gravidă.”

3 cupluri de zodii MENITE să fie împreună. Sunt ADEVĂRATE suflete pereche!

Filmul complet al tragediei de la malul Mării Negre! Diana, tânăra înghițită de valuri în fața iubitului ei, ar fi putut fi salvată? Detalii șocante au ieșit la iveală: „Ne-a spus”

Claudia Iosif surprinde pe toată lumea după ce s-a afișat alături de un milionar controversat

„Dacă era fetiță...” Anunțul făcut de Vlăduța Lupău, despre al doilea copil

Nona, mesaj cu subînțeles pentru Patrick: „Te-aș iubi!” Fanii o vor din nou în Casa iubirii

A murit la 36 de ani în timp ce se afla în vacanță. "Regina frumuseții", atac de cord pe iaht


Cookies