Dramă fără margini pentru Ceylin

Dramă fără margini pentru Ceylin
Dramă fără margini pentru Ceylin

În această seară, de la ora 22:00, în noul episod din serialul “Secrete de familie”, difuzat la Kanal D2, Ceylin este în stare de șoc după ce a aflat de moartea lui Îlgaz și a fost arestată.

Frumoasei avocate nu-i vine a crede ca l-a pierdut pe Îlgaz dar și mai rău este faptul că toate indiciile teribilei crime conduc către ea, ca fiind cea care și-a ucis soțul. Autoritățile sunt în stare de șoc, familiile implicate sunt înmărmurite de durere iar Yekta empatizează cu situația tulburătoare prin care trece Ceylin.

Nimeni nu bănuiește că Omer este direct implicat în toate aceste întâmplări teribile care s-au abătut asupra familiei Kaya iar Eren și Yekta sunt sprijin pentru Ceylin.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Ce mărturisire îi face Eren avocatei și prietenei sale, Ceylin, în legătură cu uciderea lui Îlgaz, puteți afla în această seară, de la ora 22:00, în noul episod din serialul “Secrete de familie”, difuzat numai la Kanal D2. Citește și:

Durerea de cap localizată pe partea stângă: ce poate semnala?

Horoscop Fecioară Iulie 2024. Nativii Fecioară sunt încrezători

ȘOCANT! Vedeta care a ajuns să mănânce din gunoaie. Sărăcia a TRANSFORMAT-O total. FOTO

Ce a spus public Radu Ștefan Bănică despre Andreea Marin?! „Află ea după”. Nu s-a ferit și a recunoscut asta și despre Violeta

O mamă își strigă suferința. Copilul ei cu sindromul Down, discriminat de educatoarele Grădiniței la serbare: "Am rămas cu un gust amar despre ce s-a întâmplat"

E mai sigur să ne injectăm propria grăsime decât substanțe de umplere în tratamentele estetice? Ce spune Dr. Iancu Morad!

Roberta și Sebastian, scandal cumplit înainte de date! „Nu mai pot de nervi!” Concurentul nu s-a putut abține când a văzut ce a putut să facă iubita lui

Localitatea din România fără caniculă! Ieri au fost doar 13 grade. Singura oază de răcoare din țară


Cookies