Dovada că Hannelore de la Insula nu a divorţat de Bogdan! Blonda poartă în continuare numele de familie al soţului ei!


Hannelore de la Insula nu a divorţat de Bogdan, pentru că în acte apare numele de Ionescu.


In articol:

Hannelore de la Insula nu a divorţat de Bogdan Ionescu, aşa cum s-a speculat în presă. Hannelore Ulrich și Bogdan Ionescu au format unul dintre cele mai controversate cupluri de la Insulă. Relația lor părea ideală, dar pe parcursul emisiunii a ieșit la iveală faptul că lucrurile erau departe de a fi perfecte și că existau mari probleme în cuplul lor. (vezi cum arată trupa de stripperi a lui Hannelore)

Citeste si: Hannelore, mesaj dureros pentru Bogdan, de pe patul de spital! Regretă divorțul: „Am pierdut cel mai bun om”

Citeste si: Hannelore s-a jucat cu Andy, dar pe Raul îl voia! Ce mesaj i-a dat ispitei după emisiune. Detaliul din telefonul lui pe care nimeni nu l-a observat: "Eu am spus mereu că adevărata Insulă începe după emisiune"

Dovada că Hannelore de la Insula nu a divorţat de Bogdan: "S-au certat rău și el a plecat din casa ei" 

Ei erau deja logodiți și cu nunta planificată în momentul în care au ajuns în Thailanda. După ce s-au întors, Hannelore şi Bogdan s-au căsătorit. Apoi, presa a relatat că mariajul nu a durat mai mult de șase luni. „Au stabilit să salveze relația prin căsătorie. Și a zis el că dacă, în perioada căsătoriei, indiferent câți ani de căsnicie vor avea, se va menționa ceva din trecut, se vor aduce reproșurile în discuție legate de infidelitatea lui Bogdan cu o domnișoară, cea menționată și la «Insula Iubirii», atunci se vor despărți… Evident că aceste lucruri nu s-au uitat și s-au readus în discuție. S-au certat rău și el a plecat din casa ei”, a declarat o apropiată a celor doi, imediat după ce s-a aflat despre divorț.

Dovada că Hannelore de la Insula nu a divorţat de Bogdan. În acte apare ca „Ionescu-Ulrich Hannelore”

Hannelore şi Bogdan s-au separat, nu au mai trăit ca un cuplu soţ-soţie, dar divorţul nu s-a consumat. Dovada o reprezintă faptul că, în vara aceasta, Hannelore a făcut un credit la o bancă. În contractul de împrumut, înregistrat pe 17 iunie 2019, blonda de la Insula iubirii apare, în calitate de debitor, cu numele de „Ionescu-Ulrich Hannelore”, ceea ce înseamnă că, în acte, a rămas soţia lui Bogdan Ionescu.


Abonează-te pe

Citește și:

5 rețete grecești pe care o să le faci tot timpul. Sunt sănătoase și delicioase

Am aflat răspunsul! Cine crezi că are salariul mai mare, Andreea Esca sau Dan Negru?

Noul simptom al COVID-19, ”happy hypoxia”, face tot mai multe victime. Cum se manifestă?

Pepe, mesaj surprinzător pentru Raluca Pastramă: "Aş vrea să te iert că ai plecat..."

Bianca Comănici de la "Puterea Dragostei", declaraţii şocante despre primul ei iubit: „Un copil manipulat..."

Clipul zilei pe KFETELE.RO

DISTRIBUIE
acest articol

Informatiile zilei

Brigitte și Florin Pastramă, bătuți cu bestialitate: "Florin este tăiat tot în cap..."

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Vedete
Parteneri