Două surori celebre s-au bătut la televizor! „Literalmente, taci d***u din gură!”


Două surori celebre s-au bătut în timpul emisiunii pe care o au de ani buni. Kim și Kourney Kardashian n-au mai putut suporta tensiunea și au ajuns la scandal.


In articol:

Sezonul

18 al emisiunii „Keeping Up With the Kardashians”  se anunță unu exploziv, la propriu. Încă din trailer-ul acestui sezon, apare un conflict între două dintre cele cinci surori faimoase. Se pare că tensiunea adunată de-a lungul timpului a devenit imposibil de suportat pentru Kim și Kourtney Kardashian, iar așa cele două surori au ajuns la a se părui, la propriu, în timp ce camerele de filmat rulau.

Citeste si: Daria Radionova, prima reacție după ce a auzit că Bianca Drăgușanu și Alex Bodi s-au împăcat: „Un anumit gunoi...”

Kim și Kourtney Kardashian și-au adresat cuvinte grele și s-au bătut la televizor

Totul a pornit de la o discuție despre sora lor cea mai mică, Kylie Jenner, care nu și-a onorat un contract pentru că nu se simțea bine. Când a auzit acest lucru, Kim Kardashian a explicat că surorile ei, Kylie și Kourtney, nu au același respect pentru munca pe care o prestează, așa cum au ea și Khloe.

surori, scandal, televizor, kim kardashian, kourtney kardashian
surori, scandal, televizor, kim kardashian, kourtney kardashian

„Mama este atât de obișnuită cu mine și Khloe care mergem chiar și de pe patul de moarte”, a comentat vedeta. Sora sa, Kendall, este un model faimos și a comentat că și ea muncește din greu, înă Kim nu a fost de acord, explicând că „Nu, tu faci anxietate și e greu pentru tine”.

Citeste si: Oana Radu o amenință pe Bianca Rus că o dă în judecată, după ce a acuzat-o că a slăbit prin operație la stomac! „Fata mea, tu nu te poți opri din mâncat piftie”

Mai mult decât atât, conflictul s-a intensificat foarte tare când Kim a accentual că ea și Khloe muncesc indiferent de starea de sănătate în care se află, moment în care Kourtney a cedat psihic și, țipând, le-a explicat surorilor sale că se comportă ca și când ea nu ar face nimic.

surori, scandal, televizor, kim kardashian, kourtney kardashian
surori, scandal, televizor, kim kardashian, kourtney kardashian

„Vă purtați ca și când eu nu fac nici un c***t. Aveți imaginea asta în cap,” a protestat Kourtney. Kim Kardashian a încercat să întrerupă monologul surorii sale, dar Kourtney i-a spus pe un ton agresiv: „Te distrug dacă readuci subiectul în discuție.”

Indignată, Kim Kardashian a râs ironic la auzul acestei replici, iar Kourtney s-a enervat și mai tare. „Literalmente, taci d***u din gură și nu mai râde așa,” a declarat, imperativ, Kourtney Kardashian.

„Sincer, schimbă-ți povestea din mintea ta. Lucrez pe brânci. Plus că, și dacă aș fi vrut să nu muncesc pe brânci și să fiu o mamă casnică, ar fi fost în regulă, la d***u,” a spus Kourtney Kardashian, aruncând cu o sticlă de apă în sora sa, Kim Kardashian.

Apoi, în mod evident, s-a dezlănțuit iadul. Kim Kardashian și Kourtney au ajuns să se bată în timp ce camerele de filmare rulau, iar Khloe, cealaltă soră a vedetelor, încerca din răsputeri să le despartă. Kim Kardashian a încercat să-i dea un pumn, urmat de o lovitură cu piciorul, ca mai apoi să îi dea două palme, pentru a o pune la respect.

surori, scandal, televizor, kim kardashian, kourtney kardashian
surori, scandal, televizor, kim kardashian, kourtney kardashian

Citeste si: Oana Roman a răbufnit! "Eşti nesimţită şi simt o oarecare frustrare"

„Cum să vii așa la mine? Jur pe Dumnezeu că-ți dau un pumn în față. Niciodată să nu-ți mai înfigi unghiile în mine în așa hal. Câți ani ai?”  țipa Kim Kardashian către Kourtney, în timp ce sora lor, Khloe, încerca să le despartă.  


Abonează-te pe

Citește și:

Daria Radionova, prima reacție după ce a auzit că Bianca Drăgușanu și Alex Bodi s-au împăcat: „Un anumit gunoi...”

Fanii vor fi șocați să afle! Armin Nicoară, în comă!

Oana Roman a răbufnit! "Eşti nesimţită şi simt o oarecare frustrare"

Oana Radu și Bianca Rus, „la cuțite”, în cea mai nouă ediție „Bravo, ai stil! Celebrities”

Bianca Rus și Theo Rose, scandal monstru la „Bravo, ai stil! Celebrities”: „Te fandosești ca o țoală”

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Divertisment

Sandra Izbașa, gimnasta de aur a României, vine duminică la “40 de întrebări cu Denise Rifai”

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Vedete
Parteneri