Doinița Oancea, dezvăluiri despre viața sa amoroasă: „Să rămână un secret”


Ce spune Doinița Oancea despre viața sa amoroasă. Are sau nu un iubit frumoasa actriță?


In articol:

După ce s-a despărțit de iubitul său, Doinița Oancea a preferat să fie mult mai discretă în legătură cu viața sa personală.

Frumoasa actriță nu a negat, însă nici nu a vrut să spună dacă are sau nu un iubit. În plus, vedeta a dezvăluit și cum trebuie să arate bărbatul ideal pentru ea, după ce mai multe relații au eșuat.

„Eu nu vorbesc despre acest subiect. Vreau să rămână un secret. Dacă iubesc sau nu pe cineva, o să aflați de la mine, dar când o să vreau eu să se stie acest aspect.(...)", a declarat Donița Oancea în cadrul unei emisiuni TV.

În plus, Doinița Oancea a dezvăluit că tot ceea ce contează într-o relație sunt chimia, resprectul și iubirea dintre cei doi parteneri.

Citeste si: Doinița Oancea, pregătită pentru o nouă relație? "Ar trebui să ne cunoaștem"

 

„Nu mi-am creat un bărbat ideal, dar știu că trebuie să fie afectuos, și sincer sa vorbim pe aceeasi limba pentru că fieare vine si vorbeste in urma experiențelor și a traumelor trăite. Toti suntem tecuti prin multe si este important cum comunicam, ce ne spunem.

Trebuie să avem foarte multă atentie reciproca și iubire, bineînțeles! Relația este un organism viu, ce trebuie întreținut.(...)", a declarat Doinița Oancea într-o emisiune TV.

Doinita Oancea iubit

Doinita Oancea a vorbit despre iubitul ei

[Sursa foto: Instagram]

Doinița Oancea despre copii

Cel mai mare regret al frumoasei vedete este că nu a reușit să devină mamă până la vârsta de 39 de ani, însă a zis că își dorește să aibă cel puțin un copil.

Citeste si: Doinița Oancea iubește din nou! Cine este bărbatul care i-a furat inima?

„Eu sunt mămoasă de fel. Sunt foarte mămoasă și cred că e o chestie pe care am moștenit-o de la mama mea. Ea are un soi de grijă excesivă vizavi de mine și de toți oamenii pe care îi iubește și cumva, din păcate, am simțit că o dezvolt și eu și mă comport ca atare cu persoanele pe care le iubesc.

Doinita Oancea

Doinita Oancea si-ar dori cel putin un copil

[Sursa foto: Instagram]

Eu sunt genul de persoană familistă. Poate că singurul lucru pe care l-am făcut și n-aș zice și nu o să zic niciodată greșit, dar n-am avut timp să mă gândesc foarte mult la familie. Tot timpul m-am gândit, dar poate nu m-am dus pe drumul acela de a și da drumul lucrurilor mai departe să se întâmple pentru că am fost ocupată. N-am fost niciodată în relații de scurtă durată. Da, mă văd cu copil. Cel puțin unu, doi. Nu simt că cam 39 de ani”, a mai spus Doinița Oancea în cadrul unui interviu.


Abonează-te pe

Citește și:

Raluca Tănase, prima reacție despre operațiile estetice: „Ce vreți?”

Banii le aduc fericirea! Ce a primit Andra de la Măruță, unele femei doar visează!

Silvio Berlusconi se pregătește de nuntă la 85 de ani! Cine este norocoasa

Liviu și Maria, foşti concurenţi ai unei emisiuni matrimoniale, au divorțat: „Certuri au existat de ambele părți”

Ponturi utile pentru creșterea trandafirilor

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Vedete

„Nunta nu trebuia să aibă loc”. Ce decizie a luat Ana Baniciu, după ce mama ei a murit

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Vedete
Parteneri