Doar ea se atinge de fata Mihaelei Radulescu! Toate machiajele divei sunt realizate de aceeasi persoana. "Nu accepta pe nimeni altcineva"


Indiferent ca este jurata la show-ul de talente sau ca prezinta diverse evenimente, Mihaela Radulescu isi cheama propriul make-up artist. Este vorba despre cumnata ei, Anca Radulescu.

 

"She is the one who always make me look young and fabulous! Anca Radulescu, the best make up artist! Ea e cumnata mea adorabila de-o viata, deci e family si e responsabila de look-ul meu la "Romanii au talent", dar si in mai toate aparitiile editoriale si evenimentele pe care le prezint, de ani de zile" a scris recent Mihaela pe Facebook.
De altfel, intre cele doua exista o incredere absoluta. "Astazi nu accepta pe nimeni altcineva, eu am grija de imaginea Mihaelei Radulescu”, a spus Anca Radulescu.

"She is the one who always make me look young and fabulous! Anca Radulescu, the best make up artist! Ea e cumnata mea adorabila de-o viata, deci e family si e responsabila de look-ul meu la "Romanii au talent", dar si in mai toate aparitiile editoriale si evenimentele pe care le prezint, de ani de zile" a scris recent Mihaela pe Facebook.De altfel, intre cele doua exista o incredere absoluta. "Astazi nu accepta pe nimeni altcineva, eu am grija de imaginea Mihaelei Radulescu”, a spus Anca Radulescu.


Citește și:

Declarația pe proprie răspundere se întoarce printre noi! În ce situații vom fi nevoiți să o completăm?

Denise Rifai, impresionata de intrevederea cu Gica Popescu, din cadrul emisiunii de la Kanal D, „40 de intrebari cu Denise Rifai”; interviul cu legendarul sportiv, in aceasta...

Pasiunea ascunsa a frumoasei Bahar Sahin, personajul Ceren, din indragitul serial “Nemilosul Istanbul”

Ceaiuri care te întăresc și te ajută să dormi mai bine!

Andreea Mantea și noul iubit, primele imagini! Postarea care i-a emoționat pe fanii vedetei

Clipul zilei pe KFETELE.RO

DISTRIBUIE
acest articol

Informatiile zilei

SADS-CoV: noul coronavirus care se transmite și prin animale! Cum ne poate afecta noul virus?

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Beauty
Parteneri