Divorțul anului, Pepe și Raluca au decis să se separe. Ce spune Oana Zăvoranu?


Divorțul anului, Pepe și Raluca au decis să se separe. Ce spune Oana Zăvoranu?

Este o despărțire total neașteptată în showbiz-ul romanesc, ceea ce considerăm cu toții un cuplu de aur care a rezistat atât de mulți ani, iată că a venit și rândul lor să se separe. Conform declarațiilor făcute până acum, se pare că Raluca a fost cea care a decis să meargă pe un drum separat, iar Pepe a precizat că nu mai locuiește cu soția sa de două săptămâni.


In articol:

Divorțul anului, Pepe și Raluca au decis să se separe. Ce spune Oana Zăvoranu? Este o despărțire total neașteptată în showbiz-ul romanesc, ceea ce considerăm cu toții un cuplu de aur care a rezistat atât de mulți ani, iată că a venit și rândul lor să se separe. Conform declarațiilor făcute până acum, se pare că Raluca a fost cea care a decis să meargă pe un drum separat, iar Pepe a precizat că nu mai locuiește cu soția sa de două săptămâni.

Divorțul anului, Pepe și Raluca au decis să se separe. Ce spune Oana Zăvoranu?
Divorțul anului, Pepe și Raluca au decis să se separe. Ce spune Oana Zăvoranu?

Ce declară Oana Zăvoranu

La scurt timp după anunțul divorțului, Oană Zavoranu a explodat pur și simplu. Vedeta a făcut o postare pe contul său de socializare, prin care și-a șocat fanii. Iată ce a declarat vedeta:

„Din 2 noiembrie se va schimba, nu o să mai fie ce a fost. A venit bomba care va zgudui România.

S-au despărțit ăștia doi. Se poate mai rău decât știrea cu COVID-u! E mai rău! De joi seară, cele șapte pisici erau toate foarte agitate și constipate cum nu au fost niciodată. Am zis că poate bobițele, poate că s-a schimbat vremea. Aseară mă sună angajații și mi-au zis: Băi, Oana. Ce crezi? S-au potolit pisicile. Nu mai sunt constipate. Păi s-a detonat bomba. După agitația s-a așternut un calm.
Și pentru că urma să se despartă ăștia doi. Am trecut pe lângă două mănăstiri și bisericile au câte o icoană făcătoare de minuni care mai plânge din când în când. Icoanele plângeau în hohote din cauza tristeții. Doamne, să nu se mai ceartă. Să se împece. Să nu mai fuge de acasă și să stea împreună până la adânci bătrâneții. Și să se împece. Ăsta este mesajul meu!”, a declarat Oana Zăvoranu.

Citeste si: Pepe și Raluca Pastramă divorțează, după 8 ani! Ce i-a făcut artistul în urmă cu 8 ani

Declarațiile acesteia nu se opresc aici. Fosta soție a lui Pepe susține că nu este deloc impresionată de divorțul celor 2 și nu s-a putut abține să nu îl umilească crunt pe Pepe, în stilul ei caracteristic, aceasta declarând :”Stai jos, nota 4”.

  


Abonează-te pe

Citește și:

Oana Zăvoranu face dezvăluiri. I s-au furat mulți bani acum ceva timp

Emma Răducanu are un IUBIT celebru! Detalii picante despre idila lor

NOUTATE: Cine este TIBI CLENCI, noul jurat de la Bravo ai stil! Celebrities

Semne ca esti intr-o relatie cu un narcisist

Vremea de duminica, 19 septembrie 2021, anuntul ANM: vreme calda!

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Pentru tine

Semnele care îți spun că iubitul tău este psihopat

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Pentru tine
Parteneri