Discuție aprinsă între Giuly și Julia, din cauza unor conturi pe rețelele de socializare! Atmosfera a devenit tensionată în Casa Iubirii

Discuție aprinsă între Giuly și Julia, din cauza unor conturi pe rețelele de socializare! Atmosfera a devenit tensionată în Casa Iubirii
Discuție aprinsă între Giuly și Julia, din cauza unor conturi pe rețelele de socializare! Atmosfera a devenit tensionată în Casa Iubirii

Giuly și Julia, discuție din cauza unor conturi fake de socializare.

Giuly și Julia au avut o discuție aprinsă din cauza unor poze pe rețelele de socializare.

Ce anume îi reproșează Julia lui Giuly, cu privire la pozele din mediul online

Citește și: Virginia, supărată că Robi nu o ajută să treacă peste probleme. De ce se simte aceasta neînțeleasă? „M-am săturat de certuri”

Giuly și Julia
Giuly și Julia[Sursa foto: Captură Video]

Citește și: Gală cu suspans la Casa Iubirii! De ce Larisa a trimis-o spre eliminare pe Virginia?

Mai multe conturi de socializare sunt asociate cu pozele lui Giuly, iar Julia se arată supărată de faptul că nu a venit în emisiune să facă lumină pentru telespectatori cu privire la natura lor.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Giuly: Ce să fac, dragă Julia, dacă acel cont e deschis, așa cum ai spus tu, de ani de zile, iar eu am făcut nenumărate sesizări pentru închiderea lui și mi-a răspuns că nu se poate închide,

că e un cont vechi.

Julia: Se poate închide, dacă trimiți poză cu buletinul, te învăț eu.

Giuly:   Păi învață-mă. Te rog. Abia aștept să le închid pe toate.

Julia: Având în vedere că subiectul e în online de vreo lună de zile, făceai aici lumină pentru telespectatori, să nu mai creadă lumea că tu ești în pozele respective.

Giuly, supărată din cauza unor conturi fake pe rețelele de socializare

Julia
Julia[Sursa foto: Captură Video]

Întrebată de Andreea Mantea ce anume s-a întâmplat între ea și Julia, Giuly a spus că există mai multe conturi cu fotografii preluate de pe contul ei, lângă care s-au pus alte poze de la spate, care nu îi aparțin și în care nu este ea.

Giuly:   S-a întâmplat că Julia tot avea ceva de spus de ceva timp încoace, s-a stopat, a zis că eu sunt falsă și așa mai departe și am întrebat-o ce anume are de zis, să aducă, că mie nu mi-e frică de absolut nimic și știu cine sunt, iar dacă are ceva de zis sau de adus, să aducă. Ea a zis că nu are ce să zică și că mai bine nu deschide niciun subiect.

Eu am întrebat-o ce are de spus cu asta, având în vedere că vrei să lași ceva de înțeles. I-am zis „te referi cumva la faptul că mi-a fost creat un cont fals pe Facebook?” Mi s-au luat pozele de pe contul de socializare și au fost puse lângă alte poze care nu sunt ale mele, de la spate, iar dacă le analizezi, poți vedea cu ochiul liber că nu sunt eu.



Citește și:

Arsuri la stomac – factori de risc, cauze și tratament

Virginia îl trage pe Robi la răspundere cu privire la distanțarea dintre ei doi: „Tu vrei să stau să aștept după tine să îți dai seama dacă eu sunt fata potrivită sau nu?”

Unica IMAGINE care a scăpat pe net cu Carmen Iohannis în costum de baie! Toți au rămas uluiți

Cum a fost suprins Florin Piersic în ambulanță?! Starea lui este clară

Ce răspuns a primit Florin Piersic de la Carmen Harra când a întrebat-o: "Carmen, eu cât trăiesc?"

Miracol de Paște! Oana Roman a primit un semn divin de la mama ei: „Îmi trimite mesaje...”

În această seară, de la ora 20:00, în serialul “Vinovați de iubire”, noi provocări pentru Inci și Han

"Fata mea putrezește în mormânt, el..." - Mărturiile șocante ale mamei Monicăi, fata moartă în accidentul din Timiș


Cookies