Dinu Maxer și-a făcut o operație estetică la nivelul feței. Soția lui a reușit să-l convingă: „Își asumă experiența!”


Dinu Maxer se află în perioada de recuperare după intervenția estetică prin care a trecut acum o săptămână.


In articol:

Dinu Maxer, în vârstă de 49 de ani, este tatăl a doi copii, artist de excepție și soț grijuliu, făcându-le pe toate cu mult drag. Aparițiile artistului pe micul ecran sau în fața publicului larg sunt întotdeauna impecabile, însă nu satisfăcătoare în totalitate pentru Deea Maxer, cel mai mare susținător dar și critic al bărbatului.

Citeste si: Cine este Deea Maxer. „În nicio lună de zile am ajuns manager în cadrul companiei”

Citeste si: Cine este Dinu Maxer. „Am demonstrat că nu contează diferența de vârstă și nici la câți ani începi o relație”

Dinu Maxer va continua și cu alte intervenții estetice

Deoarece între cei doi există o diferență de vârstă de 16 ani, soția sa, cu ocazia aniversării lor, i-a făcut un cadou extrem de special și l-a trimis la medicul estetician. Astfel, cu sau fără voia lui, Dinu a trecut printr-o intervenție de blefaroplastie, acest lucru însemnând îndepărtarea pielii în exces din jurul ochilor. În acest moment Dinu Maxer se află în perioada de recuperare și mărturisește faptul că, deși nu are zile tocmai ușoare, pentru că a avut loc Halloween-ul, a făcut haz de necaz și a ieșit într-un club, căci bandajele din jurul ochilor au fost un accesoriu perfect pentru sărbătoarea

respectivă. 

Citeste si: Deea Maxer, anunț neașteptat după 13 ani de căsătorie: „Relația perfectă nu există!”

Dinu Maxer și-a făcut o operație estetică la nivelul feței

[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Deea Maxer, dezvăluiri cumplite după ce a devenit mamă: „Nu o să mai pot să fac un alt copil”

„Eu mă simt bine, durerile sunt mici, am jenă în a privi mult timp, este oarecum deranjantă și faptul că nu poți să ridici privirea decât ridicând capul dar după schimbarea pansamentelor totul a decurs mult mai bine. Asta se întâmpla vineri seara! Iar în ceea ce privește impactul vizual pentru pansamentele din jurul ochilor am dat-o pe glumă și am zis că a venit perfect acum deoarece este momentul Halloween și am zis că m-am machiat deja de Halloween”, a spus Dinu Maxer, potrivit Click.
Totodată, Deea Maxer este în culmea fericirii că soțul îi ascultă și urmează sfaturile pentru că nu-și dorește ca diferența de vârstă dintre ei să înceapă să se observe. Din această cauză, ea nu vrea să se oprească aici. După ce Dinu va trece în totalitate peste perioada de recuperare, vedeta a plănuit altceva, împreună cu medicul estetician, un întreg plan de înfrumusețare pentru iubitul ei soț. Deea a spus că următoarele vizite în cabinetul medicului estetician îl vor ajuta pe  soțul  ei să arate chiar și cu zece ani mai tânăr.

Citeste si: Deea Maxer, la un pas de tragedie în timpul nașterii: „Am început să tremur...”

Dinu Maxer și-a făcut o operație estetică la nivelul feței

[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Deea Maxer și-a alăptat fetița în parc: ”Alăptez aici și oriunde altundeva atâta timp cât ei ii este foame și are nevoie de mine!”

”Își asumă experiența pentru că rezultatul va fi unul mult dorit și anume iluminarea zonei ochilor și întinerirea privirii. Și sunt sigură că operația în sine și următoarele injectări cu acid hialuronic și cu botox pe care le va avea, în zona frunții, la ridurile de pe frunte, în zona din jurul gurii, se numesc riduri nazolabiale, domnul doctor i-a creat un plan de tratament personalizat, așa ca suntem siguri că îl vom întineri ca și imagine estetico-facială, cu 10 ani!”, a spus Deea Maxer.


Abonează-te pe

Citește și:

Cine este Deea Maxer. „În nicio lună de zile am ajuns manager în cadrul companiei”

Crăciunița, floare de Sărbătoare: Tot ce trebuie să știi despre această plantă

BOMBĂ! Theo Rose și Anghel Damian se despart: 'Sunt probleme multe în relație...'

Cine este Dinu Maxer. „Am demonstrat că nu contează diferența de vârstă și nici la câți ani începi o relație”

Deea Maxer, anunț neașteptat după 13 ani de căsătorie: „Relația perfectă nu există!”

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Informatiile zilei
Prețul benzinei și al motorinei, în data de 29 noiembrie 2022. La ce preț se vinde marți litrul de benzină și de motorină
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Vedete
Parteneri