Dinu Maxer, mărturisiri despre diferența de vârstă dintre el și Deea. Ce vârstă aveau, în momentul în care au început relația. „A contat faptul că era minoră.”

Dinu Maxer, mărturisiri despre diferența de vârstă dintre el și Deea. Ce vârstă aveau, în momentul în care au început relația. „A contat faptul că era minoră.”
Dinu Maxer, mărturisiri despre diferența de vârstă dintre el și Deea. Ce vârstă aveau, în momentul în care au început relația. „A contat faptul că era minoră.”

Dinu Maxer a povestit despre începutul relației cu Deea.

Dinu și Deea maxer au trăit o frumoasă poveste de dragoste, însă drumurile lor s-au separat, în urmă cu un an, iar fiecare își vede acum de noua viață sentimentală.

Cum s-a simțit diferența de 16 ani dintre Dinu Maxer și Deea

Citește și: Cum a pierdut mama lui Dinu Maxer doi copii în fața justiției, în vremea comunismului și cum a fost resimțit divorțul părinților pentru cei doi. „Ea a trăit foarte mult prin prisma acelui divorț”

Deea
Deea[Sursa foto: Facebook]

Citește și: „Mama nu a existat pentru mine câțiva ani. Am negat dragostea maternă.” Dinu Maxer, despre relația cu mama lui, după divorțul părinților săi

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Invitat în cadrul emisiunii În Oglindă, Dinu Maxer a fost întrebat, printre altele, de diferența de vârstă care era între el și Deea.

Acesta avea 31 de ani, iar ea 15 în momentul în care au început o relație și s-a temut de faptul că era minoră, chiar dacă el avea un comportament exemplar față de ea. Au avut o relație în secret până când ea a făcut 16 ani, de teama de a nu fi pus la zid.

„Diferența de vârstă nu a contat atunci, cât a contat faptul că era minoră.

Evident mi-a fost teamă, nu neapărat că s-ar fi dus ea să mă acuze, pentru că sunt un bărbat care respectă femeia. Așa am fost educat. M-am documentat asupra lucrurilor care s-au întâmplat în America, Franța, Anglia cu artiști cunoscuți care s-au cuplat cu minore și au fost puși la zid. Atunci am luat hotărârea să avem o relație ascunsă de ochii lumi până face ea 16 ani. Familia ei nu a știut mult timp, au presupus, am bănuit.
La o discuție s-a aflat la un an și ceva după relație.”,
a povestit Dinu Maxer.

Magdalena Chihaia, îndrăgostită de Dinu tot din adolescență

Dinu Maxer și Magdalena Chihaia
Dinu Maxer și Magdalena Chihaia[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Vești bune pentru fanii lui Florin Piersic! Marele actor a anunțat când va reveni pe scenă: „Aștept cu nerăbdare ca să ne vedem”- kanald.ro

Citește și: Breaking news despre Florin Piersic!- stirilekanald.ro

Actuala lui iubită, Magdalena Chihaia, a făcut confesiuni, în cadrul emisiunii WOWnews, despre cum îl vedea ea pe Dinu încă din adolescență, așa că și în cazul celor doi, atracția a început de la o vârstă fragedă, doar că Dinu nu știa de existența ei.   „Mie mi-a plăcut de Dinu din adolescență. Eu eram fană AXXA, eu știam că există Dinu Maxer și ceilalți trei băieți.

Singurul poster pe care m-a lăsat tata să îl țin pe ușă a fost cu Dinu. Fiecare a mers pe drumul lui, el oricum nu mă cunoștea. Eu fugisem fără știrea părinților, dintr-o stațiune în altă stațiune ca să văd un concert. După care, când ne-am cunoscut, aflasem că a văzut momentul meu cu sora Magdalena. Eu deja oricum îl plăceam de foarte mult timp.”, a precizat Magdalena Chihaia.



Citește și:

Codițele împletite, de la tradiție la trend

„Mama nu a existat pentru mine câțiva ani! Am negat dragostea maternă.” Dinu Maxer, despre relația cu mama lui, după divorțul părinților săi

Imagini BOMBĂ cu Delia topless! Ipostaze incendiare, pozele pe care le-ar vrea șterse

Patrick, atac dur la adresa lui Giuly: "Aruncă bomba și după fuge, normal că iau foc". Robert nu a mai suportat și a intervenit

De ce s-a prăbușit, de fapt, elicopterul în care se afla președintele Iranului

Miracol de Paște! Oana Roman a primit un semn divin de la mama ei: „Îmi trimite mesaje...”

Apariție uluitoare în camera roșie! Antoni a revenit în Casa iubirii pentru a o cunoaște pe Ștefania! Iată cum a reacționat Cosmin! „Aș vrea să fie corectă față de mine și să-mi spună!”

Bunicul Florentinei, fata ucisă la Sibiu, detalii șocante! "Nu a..."


Cookies