Dieta severă pe care Anna Lesko o ține de două ori pe an. “Este o cură drastică, între 7 și 14 zile.”


Dieta pe care Anna Lesko obișnuiește să o urmeze, constă în a nu consuma niciun preparat timp șapte zile, sau chiar două săptămâni.


In articol:

Anna Lesko are o siluetă care atrage toate privirile la cei 43 de ani pe care îi are. Însă, artista a mărturisit că face câteva sacrificii pentru a se putea menține în formă, inclusiv o dietă foarte drastică pe care o ține de două ori pe an, în care nu mănâncă absolut nimic timp de șapte zile.

Dieta ținută de Anna Lesko de două ori pe an

Anna Lesko a precizat de-a lungul timpului că nu este fană a dietelor în niciun caz, dar are o cură de detoxifiere a ficatului cu limonadă cu miere și lămâie. Artista a avertizat că această dietă nu este pentru oricine, deoarece ea presupune că timp de șapte zile sau chiar două săptămâni să fie consumată doar limonadă făcută din lămâi, apă și miere.

În timpul acestei detoxifieri, Anna Lesko a explicat că nu consumă niciun aliment, și inclusiv că ține această cură de detoxifiere a ficatului de doar două ori pe an, pentru că este extrem de drastică.

Citeste si: Ce dietă ține Anna Lesko la 43 de ani pentru a avea o siluetă de vis. La ce alimente a renunțat complet

Dieta severă pe care Anna Lesko o ține de două ori pe an

[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Cu cine își petrece Anna Lesko vacanța. Primele imagini cu presupusul ei iubit

“Diete nu țin. Am una singură de detoxifiere a ficatului – cea cu miere și lămâie. E ca un fel de limonadă. Practic te hidratezi toată ziua, dar nu ai voie să mănânci nimic. Este o cură drastică, între 7 și 14 zile. Nu toată lumea poate să o țină. Eu o fac o dată sau de două ori pe an”, a spus Anna Lesko pentru viva.ro.

Anna Lesko a mai specificat faptul că nu crede în diete, ci doar într-un stil de viață echilibrat, în care să avem grijă cu ce hrănim organismul. Cântăreața a explicat că nu se abține de la nimic niciodată, dar nu mănâncă atât de des dulce.

Citeste si: Ce tarif are Anna Lesko pentru un show de 45 de minute. Suma fabuloasă pe care trebuie să o scoată fanii din buzunare

Dieta severă pe care Anna Lesko o ține de două ori pe an

[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Cine este Anna Lesko. „Eram un adult în copilărie, fapt ce m-a ajutat să cresc organizată și disciplinată. Acum trăiesc în armonie cu mine”

“Eu nu cred în cure, eu cred într-un stil de viață echilibrat, într-o alimentație sănătoasă. Trebuie să recunosc că nu mă abțin de la pofte, dar mănânc în cantități mici. Dulce nu prea mănânc și cred că asta contează foarte mult”, a mai dezvăluit artista.
Anna Lesko a mai spus că este o persoană activă și face sport regulat, pe care l-a reluat acum trei luni după o absență de trei ani.

Citeste si: Cum arată viața Annei Lesko după despărțirea de DJ Vinnie: „El nu a fost pregătit”

Dieta severă pe care Anna Lesko o ține de două ori pe an

[Sursa foto: Instagram]


Abonează-te pe

Citește și:

Ce dietă ține Anna Lesko la 43 de ani pentru a avea o siluetă de vis. La ce alimente a renunțat complet

Rona Hartner, terorizată de fostul soț. La doi ani de la divorț, iubitul francez o vrea înapoi pe artistă

BOMBĂ! Theo Rose și Anghel Damian se despart: 'Sunt probleme multe în relație...'

Cu cine își petrece Anna Lesko vacanța. Primele imagini cu presupusul ei iubit

Ce tarif are Anna Lesko pentru un show de 45 de minute. Suma fabuloasă pe care trebuie să o scoată fanii din buzunare

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Tu & El
Sărbătorile vin cu certuri în cuplu
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Vedete
Parteneri