Dieta aceasta dureaza 8 zile, dar are rezultate spectaculoase


Aceasta dieta este ideala in cazul in care vreti sa slabiti rapid, pentru un eveniment, insa kilogramele pierdute se intorc foarte repede, daca odata cu revenirea la alimentatia normala, nu veti avea grija sa mancati portii mici si sa evitati alimentele "periculoase".Aceasta dieta este ideala in cazul in care vreti sa slabiti rapid, pentru un eveniment, insa kilogramele pierdute se intorc foarte repede, daca odata cu revenirea la alimentatia normala, nu veti avea grija sa mancati portii mici si sa evitati alimentele "periculoase".

Dieta dureaza 8 zile si permite un singur aliment, la discretie, consumat cate doua zile. Iata cum: zilele 1-2 - mere; zilele 3-4 - branza de vaci; zilele 5-6 - carne de pui la gratar sau fiarta; zilele 7-8 - salata (salata verde, rosii, ardei, castraveti, fara ulei si sare). In fiecare zi, pe langa alimentul permis, se pot consuma cafea, ceai negru fara zahar si apa la discretie.

Sursa: sanatate.bzi.ro


Clipul zilei pe KANALD.RO:
DISTRIBUIE
acest articol


Vedete

Dialog de senzație între Smiley și Gina într-un live spontan pe Youtube. Replicile care au stârnit hazul tuturor: „Să nu uiți să iei o pâine când vii!”

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Lifestyle

Parteneri