Ce înseamnă când visezi că ești gravidă. Care este semnificația visului


Știți ce înseamnă dacă visați că sunteți gravidă? Noi vă spunem dacă este semn rău sau dacă aveți motive de bucurie, în caz că ați avut un asemenea vis.


In articol:

Toate femeile visează, măcar o dată în viață, că sunt gravide. Trebuie să știți însă că acest gen de vis nu are nicio legătură cu o sarcină reală.

Ați visat că sunteți gravidă? Iată ce înseamnă

Dacă visați că sunteți însărcinată, subconștientul încearcă, de fapt, să vă transmită alte lucruri. Sarcina în vis simbolizează un nou început, un proiect nou sau o relație nouă.

De asemenea, poate semnifica și faptul că aveți anumite conflicte nerezolvate.

Ce inseamna cand te visezi gravida cu burta

Interpetare vis- gravidă 

În general însă, un vis în care sunteți însărcinată este un semn bun. Urmează o mare schimbare în viața dumneavoastră și de cele mai multe ori, va fi ceva bun.

Totul depinde de contextul visului, dar și de anumite detalii. Așa cum spuneam, dacă vă visați gravidă, veți avea parte de momente frumoase în viața reală, fie că este vorba despre bucurii pe plan personal sau un succes la locul de muncă.

Un astfel de vis poate să însemne însă și că veți avea de trecut anumite obstacole, pe care le veți depăși fără probleme.

Sarcina  în vis poate să reprezinte și anumite îndoieli pe care le aveți. Sunteți pe cale de a face un pas important în viață și nu sunteți convinsă că este alegerea potrivită. De asemenea, este posibil să aveți anumite vise pe care nu ați reușit să vi le îndepliniți, dar nu v-ați luat de tot gândul de la ele.

Dacă ați visat că ați și născut, înseamnă că vi se vor îndeplini anumite dorințe. Poate să fie vorba despre o casă nouă sau un loc de muncă mai bun.

În cazul în care ați născut în vis, iar copilul plânge, este posibil să urmeze o perioadă dificilă în viața dumneavoastră sau să primiți vești rele.

Dacă sarcina pe care o aveți în vis este una liniștită, sunteți o persoană împăcată cu viața pe care o aveți.

Un vis în care vă faceți un test de sarcină reprezintă anumite frustrări sau neliniști pe care le aveți. Vă este frică de ceva și sunteți pesimistă.

Dacă visați că sunteți însărcinată și chiar așa este, veți avea o sarcină fără probleme, copilul va fi sănătos, iar dumneavoastră o să vă recuperați rapid după naștere.

Citeste si: CITEȘTE: Ce înseamnă când visezi că îți cade un dinte

Ce înseamnă când visezi că ești gravidă

Când este semn rău dacă visați că sunteți însărcinată

În cazul în care ați visat că sunteți gravidă, dar aveți dureri mari, va urma o perioadă plină de obstacole. Este posibil să vă îndepliniți anumite obiective, dar va trebui să munciți extrem de mult pentru ele.

Dacă a mișcat copilul, sunteți o persoană care nu are răbdare și vreți să grăbiți toate lucrurile. Relaxați-vă și lăsați să vină totul de la sine.

Un nou-născut de dimensiuni mari aduce vești proaste în realitate. Semn rău este și dacă visați că ați născut un copil cu un anumit handicap. Cineva vă dorește răul și încearcă să vă pună bețe în roate.

Dacă un bărbat visează că este însărcinat, pentru că da, astfel de vise sunt destul de comune, înseamnă că soția sau iubita lui va rămâne gravidă, dar nu cu el.

În cazul în care visați că sunteți însărcinată cu gemeni, ați început prea multe proiecte și o să vă fie greu să le duceți la capăt, fără să vă epuizați.

Citeste si: DICȚIONAR VISE: Ce înseamnă când visezi șerpi

Dacă visați că sunteți însărcinată, dar în realitate nu vă doriți să se întâmple asta, înseamnă că fugiți de responsabilități.

În cazul în care, în vis, copilul moare la naștere, sunteți prea dură cu dumneavoastră și nu aveți deloc o părere bună despre propria persoană.

Dacă sunteți însărcinată în vis și pierdeți copilul, anumite planuri pe care le aveți nu se vor concretiza, iar dumneavoastră veți avea de suferit.


Abonează-te pe

Citește și:

Ce înseamnă când visezi ȘERPI. Care este semnificația visului

Maia Morgenstern, despre femeile din viața ei. Cum a influențat-o mama sa în copilărie?

ULTIMĂ ORĂ: Rică Răducanu, conectat la aparate la un spital din București

Ce semnificație există atunci când visezi GÂNDACI. Ce reprezintă acest vis foarte des întâlnit

Ce înseamnă când visezi că îți cade un DINTE. Care este semnificația?

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Vedete
“Oamenii cresc unde sunt apreciați”. Alexandru Bobicioiu și Simina Loica, ajunși din nou la despărțire
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Lifestyle
Parteneri