Despărțire neașteptată la Puterea dragostei! Vestea i-a bulversat pe toți


Fanii emisiunii au aflat un detaliu neașteptat despre concurenții emisiunii. Ce s-a întâmplat în ultimele zile cu ei, la filmări. A ieșit totul la iveală.


In articol:

După mai multe luni în care au fost cele mai bune prietene, două concurente de la Puterea dragostei i-au luat pe toți prin surprindere atunci când au pus punct prieteniei care le-a legat.

Ligi și Andreea Pirui s-au înțeles extrem de bine, încă din primele zile de emisiune, iar toată lumea a apreciat faptul că s-au susținut de fiecare dată. Însă, în ultimele săptămâni, cele două au ajuns să nu se mai înțeleagă la fel de bine.

Citeste si: Livian a innebunit de gelozie! Ce a facut Bianca? "Nu mai insinua ca vrei sa ai ceva cu mine! Nu te mai juca cu mine!"

Toți fanii emisiunii au stat cu sufletul la gură atunci când s-a aflat că Andreea Pirui, Roxana și Andreea Oprica au fost protagonistele unui scandal monstru la hotel. Însă, Ligi a reușit să calmeze spiritele și să stingă acest conflict.

De data aceasta, Ligi este nemulțumită de prietena sa, care pare să nu mai fie recunoscătoare pentru această relație și i-a spus acest lucru de față cu toată lumea.

Citeste si: Puterea dragostei. El este băiatul de la care Bianca a primit flori în emisiune! Spune că e îndrăgostit de ea

„Te-ai bătut pentru că v-ați înjurat în ultimul hal pe coridor”, i-a reproșat Ligi Andreei Pirui, care nu a primit cu bucurie aceste cuvinte din partea celei pe care o considera apropiată.

Andreea Pirui, alături de prietena sa după scandalul cu Philip

În ultimele luni, Andreea Pirui și Ligi și-au mai aruncat cuvinte grele, însă au reușit de fiecare dată să se împace și să se apere atunci când ceilalți au încercat să le jignească. Ligi i-a fost alături Andreei în conflictul cu Andreea Oprică și atunci când se certase cu Marius, iar Pirui nu a uitat acest lucru și a apărat-o pe Ligi când a fost jignită de către Berna sau de către Philip.

După aceste conflicte, Andreea a decis să șteargă toate fotografiile cu prietena sa.


Citește și:

Livian a innebunit de gelozie! Ce a facut Bianca? "Nu mai insinua ca vrei sa ai ceva cu mine! Nu te mai juca cu mine!"

Ella cu ochii în lacrimi! Cu cine se iubește Jador: „Trebuia să rămâi la București”

Prima reacție a Ellei, după ce a fost bătută de Daiana

Ce mesaj a transmis Beatrice Olaru, câștigătoarea Exatlon sezonul 2, după ce Elena Ionescu a câștigat Survivor România

Ce beneficii pentru sănătate are mușețelul. Află totul aici!

Clipul zilei pe KFETELE.RO

DISTRIBUIE
acest articol

Divertisment

De cât timp sunt împreună Livian și iubita lui, de fapt! Bianca va avea un șoc

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Vedete
Parteneri