Designerul lui Michelle Obama vine in Romania, la Bucharest Fashion Week


Surpriza de proportii anuntata de organizatorii Bucharest Fashion Week, eveniment care va avea loc la inceputul lunii decembrie.

Organizatorii Bucharest Fashion Week au anuntat astazi ca la evenimentul care va avea loc in perioada 1-6 decembrie va fi prezent si designerul care o imbraca pe Michelle Obama, sotia presedintelui american Barack Obama. „Vor urca pe podiumul Bucharest Fashion Week unul dintre cei mai apreciati designeri de pe continentul american, creatiile acestuia fiind purtate in dese randuri de Michelle Obama, sotia presedintelui Statelor Unite ale Americii – Barack Obama, un designer italian multiplu nominalizat la Oscar pentru costumele realizate pentru filme de succes, precum Jurassic World, dar si un designer care are o relatie de rudenie cu Valentino precum si multe alte surprize pe care vi le vom dezvalui la momentul potrivit”, se anunta in comunicatul organizaotilor. Acestia au specificat insa ca vor sa pastreze elementul surpriza si vor face public numele invitatilor de onoare abia peste cateva zile.

De asemenea, vor veni cu cele mai noi colectii ale lor designeri din Franta, Mexic, Olanda, Portugalia, Germania, Ausitria, Guatemala, India, Lituania, Thailanda, Moldova, Tunisia, Rusia, Kuweit, Liban, Arabia Saudita, Emiratele Arabe Unite si, evident, Romania. In total, 40 de designeri de pe 4 continente isi vor expune creatiile la cea de-a XXIV-a editie a Bucharest Fashion Week.


Clipul zilei pe KANALD.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Divertisment

Bianca Pop, umilită de Ciprian Pian, fostul ei amant! Acesta nu a mai rezistat şi a atacat-o dur!

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Fashion
Parteneri