Deși îl vedem mereu cu zâmbetul pe buze, Răzvan Fodor se confruntă cu o boală foarte grea! „E panica mea cea mai mare”


Răzvan Fodor este o persoană extrem de pozitivă, mereu glumeață și cu zâmbetul pe buze, însă nu mulți sunt cei care știu cu ce boală se confruntă actorul.


In articol:

Extrem de haios și glumeț, Răzvan Fodor este o vedetă apreciată și îndrăgită de sute de mii de români, dovada principală fiind cei mai mult de 360.000

de urmăritori adunați pe contul său de Instagram. Pe lângă pozitivitatea sa debordantă, o altă caracteristică predominantă de-a faimosului actor este onestitatea.

Citeste si: Răzvan Fodor a fost amenințat cu moartea! Totul s-a întâmplat din cauza unei femei!

Răzvan Fodor nu s-a sfiit niciodată să își expună viața personală, a vorbit mereu deschis despre problemele cu care s-a confruntat, incluzând aici și depresia și anxietatea, două dintre bolile omului modern.

boală, răzvan fodor, soția, răzvan fodor soție, actorul
boală, răzvan fodor, soția, răzvan fodor soție, actorul

Plecat câteva luni bune în Asia, alături de coechipierul său, simpaticul Sorin Bontea, Răzvan Fodor a reușit să câștige locul I într-o competiție importantă, în ciuda afecțiunilor de care suferă. Acesta a avut nevoie de o echipă medicală în apropiere pe tot parcursul competiției pentru a-și putea stăpâni crizele de astm, la nevoie.

Răzvan Fodor se confruntă cu o boală grea, dar o face cu zâmbetul pe buze

Da, v-am zis, este un tip foarte pozitiv și nici nu ai crede că viața sa este orice mai puțin decât perfectă, dar realitatea ajunge să ne surprindă de cele mai multe ori. Răzvan Fodor a alergat zeci de kilometri și a făcut eforturi fizice inumane, chiar dacă suferă de astm, o boală care interzice total aceste lucruri.

„Mi s-a garantat că afecțiunea mea va fi ținută sub control.

Aveam un medic care ar fi ajuns la noi în maximum o jumătate de oră, indiferent unde eram. Mi s-a dat o injecție cu adrenalină pe care o aveam tot timpul la mine. Mai aveam în bagaj, două pufuri, alte medicamente și un spray pe care-l ținea Sorin la el,” a mărturisit Răzvan Fodor, potrivit Libertatea.

boală, răzvan fodor, soția, răzvan fodor soție, actorul
boală, răzvan fodor, soția, răzvan fodor soție, actorul

Citeste si: Răzvan Fodor locuiește într-o vilă superbă pe care a dat 200.000 de euro! Vezi cum arată curtea cu gazon impecabil și interior mobilat ca în reviste! FOTO

Mai mult decât atât, pe lângă faptul că s-a blindat cu medicamente, pentru a trece cu bine de probele din competiție, Răzvan Fodor era pregătit inclusiv de scenarii mai pesimiste. Actorul avea cu el o injecție cu adrenalină, pe care o are mereu asupra sa, în cazul în care situația scapă de sub control și starea sa de sănătate are de suferit.

„Dacă intram într-o piață cu flori trebuia să am grijă să-mi dau cu spray, dacă intram în praf, îmi doream să mi se spună dinainte dacă era o probă care implica praf, pentru a-mi lua medicamentele din timp. Am ținut-o sub control (n. red.: boala), dar m-a ajutat faptul că știam că am la mine injecția aceea cu adrenalină, pe care o am și acum cu mine,” a continuat Răzvan Fodor.

Conștientă de boala actorului, soția lui Răzvan Fodor a stat cu sufletul la gură

Emoțiile nu au ocolit-o nici pe soția lui Răzvan Fodor, chiar dacă ea nu participa în vreo competiție stresantă. Aceasta a mărturisit că își dorește ca soțul ei să revină în țară sănătos, starea de bine a acestuia fiind mai presus de orice. Fiind conștientă de afecțiunile de care suferă bărbatul, soția lui Răzvan a mărturisit că îi este teamă de pericolele prezente în cele două țări asiatice, pericole mai mari față de cele din România.

boală, răzvan fodor, soția, răzvan fodor soție, actorul
boală, răzvan fodor, soția, răzvan fodor soție, actorul

„Nu îmi doresc nimic, decât să revină cât mai repede şi mai ales întreg. Are momente când, din spirit competitiv, să facă mai mult decât ar trebui şi n-aş vrea să mă gândesc că se va expune unor situaţii periculoase. Dacă se întoarce sănătos, mi-e suficient. Da, aceasta este panica mea cea mai mare. Pentru că acolo (în Filipine și Taiwan – n.r.) sunt alte feluri de polen, de insecte, tot felul de lucruri pe care nu le poţi calcula și oricând poate face o criză mai serioasă,” a dezvăluit soția lui Răzvan Fodor.

Citeste si: Ce a spus Speak despre câștigătorii Asia Express? "Sorin Bontea și Fodor sunt..."


Abonează-te pe

Citește și:

Veste de senzație în showbiz-ul românesc! Este însărcinată pentru prima dată

Nu mai arată deloc așa! Fiica lui Adrian Păunescu este de nerecunoscut

Speak și Ștefania au făcut marele anunț! După ce a cerut-o în căsătorie, acum vine o altă veste bombă

Răzvan Fodor a fost amenințat cu moartea! Totul s-a întâmplat din cauza unei femei!

Ce a spus Speak despre câștigătorii Asia Express? "Sorin Bontea și Fodor sunt..."

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Pentru tine

CITEȘTE: Cum se scot petele de CAFEA de pe hainele preferate

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Vedete
Parteneri