DESCOPERĂ: Unde să inviți o fată la prima întâlnire


Care sunt cele mai importante reguli atunci când vine vorba despre o întâlnire. Iată unde să inviți o fată la prima întâlnire.


In articol:

Toată lumea știe că prima întâlnire este extrem de importantă, iar prima impresie pe care o faci va influența viitorul relației voastre. Iată mai jos unde să inviți o fată la prima întâlnire pentru a nu da greș.Când vine vorba despre interacțiunea cu o fată pe care o placi și care te atrage, inevitabil apare și prima întâlnire. Din păcate, mulți bărbați dau greș atunci când fac o invitație.

Înainte de a ieși cu o fată, trebuie să cunoști câteva lucruri. În primul rând, trebuie să știi câte ceva despre fata cu care ieși. Care sunt pasiunile sale, unde obișnuiește de obicei să iasă.

Însă, dacă nu știi prea multe despre persoana cu care ieși, o ieșire la cafea sau la suc, după preferință, nu poate da greș niciodată.

Prima întâlnire este extrem de importantă. Dacă o fată acceptă să iasă cu tine, atunci și ea și dorește să te cunoască, are anumite așteptări de la acea ieșire și în funcție de acea primă întâlnire poate exista și a doua întâlnire.

Unde să inviți o fată la prima întâlnire

Flori la prima intalnire cu o fata

Se ofera flori la prima intalnire cu o fata?

[Sursa foto: PixaBay]

Al doilea lucru pe care îl faci când ieși prima dată cu o fată în oraș este să te preocupi puțin de look-ul tău. Nu sună romantic, dar aproape nicio fată nu își dorește să iasă în oraș cu un băiat neîngrijit și neglijent atunci când vine vorba despre înfățișarea lui.

Așadar, o vizită la frizer poate fi binevenită.

Chiar dacă mulți spun că întâlnirile nu sunt un interviu de angajare și că poți fi exact ca în viața reală, ei bine, prima impresie va conta extrem de mult, iar fetele apreciază mult bărbații îngrijiți și se vor da peste cap să arate cât mai bine la prima întâlnire.

În funcție de locul în care mergeți, îmbracă-te adecvat. Fii discret atunci când vine vorba despre parfum, căci nu vrei să îi creezi dureri de cap dacă mergeți la o cafenea.

Citeste si: Ce înseamnă când îți visezi fostul și actualul iubit

Locul în care v-ați cunoscut depinde foarte mult și de când va avea loc prima întâlnire. Dacă v-ați cunoscut prin intermediul rețelelor de socializare sau de dating, nu te gândi ca bărbat să o inviți în oraș la 10 minute după ce i-ai văzut fotografiile. În acest caz, graba strică treaba, iar cele mai multe dintre fete fie îți vor da block, fie îți vor spune că au iubit sau că au alte planuri.
Așadar, ar trebui să vă cunoașteți puțin înainte pentru a vedea dacă merită să ieșiți și la o întâlnire.

ce sa faci la prima intalnire cu un baiat

Iata ce sa faci la prima intalnire cu un baiat

[Sursa foto: PixaBay]


Cere-i numărul de telefon și, dacă fata va accepta să îți dea numărul, atunci este un semn că este interesată de tine și că prima întâlnire se va dovedi un real succes. Fă-i această propunere de primă întâlnire la telefon, nu prin mesaje. Interacțiunea în acest mod vă va ajuta să descoperiți lucruri unul despre celălalt, într-o perioadă în care lumea interacționează mai mult în scris.

Citeste si: CITEȘTE: Cum să-l faci să se îndrăgostească de tine. Reguli esențiale

Glume la prima întâlnire

De asemenea, atunci când vine vorba despre o primă întâlnire, cum spuneam mai sus, atunci trebuie să conveniți împreună unde ar trebui să mergeți. Fie că este vorba despre o cafenea în aer liber, un bar ori o cafenea în parc, locul întâlnirii trebuie să fie pe placul amândurora. Aveți nevoie de un loc liniștit, un loc în care puteți interacționa, pentru a vedea dacă aveți lucruri în comun și puteți forma un cuplu. Dacă este fata amuzantă, atunci poți face glume la prima întâlnire.

O fată pasionată de sport va aprecia o ieșire în aer liber, urmată de o cafea caldă la o cafenea. 

Regula de aur a primei întâlniri: NU îi propune să vină la tine acasă sau, și mai rău, nu te autoinvita la ea acasă. Renunță la clișeele din filme. Asta înseamnă nu cine pompoase la restaurante de lux sau filme la cinema. Locul unde mergeți poate fi un loc unde puteți să și mâncați, dar și unde să vă puteți cunoaște mai bine. Regula spune că persoana care propune întâlnirea trebuie să plătească, așa că nu o pune într-o situație inconfortabilă atunci când vine vorba despre nota de plată. La următoarea întâlnire poate ea să plătească și tot așa.

La finalul întâlnirii, o poți conduce la taxi sau până acasă, în funcție de cum conveniți.


Abonează-te pe

Citește și:

CITEȘTE: Ce înseamnă când visezi FLORI. Este semn bun sau rău?

Nu mai arată deloc așa! Fiica lui Adrian Păunescu este de nerecunoscut

Cum se poartă zodiile atunci când sunt îndrăgostite

Paşi simpli prin care să atragi iubirea în viaţa ta

CITEȘTE: Dieta MILITARĂ - avantaje, exemplu de meniu, listă de cumpărături


DISTRIBUIE
acest articol

Cooking

CITEȘTE: Cât timp se fierbe BROCCOLI. Beneficiile consumului de broccoli

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Tu & El
Parteneri