Descopera noile talismane din colectia Pandora Essence Collection! Uite ce semnificatii au!


Descopera noile talismane din colectia Pandora Essence Collection! Uite ce semnificatii au!

Acest sezon marcheaza lansarea unei noi serii de 12 talismane simbolice, care reprezinta valorile personale, interioare, ale femeilor de pretutindeni.

Intr-o lume marcata de haos, Pandora Essence Collection le permite femeilor sa-si exprime esenta, acel ceva interior care le caracterizeaza, reflectând cine sunt si ce isi doresc.

Noua varietate de talismane finisate manual, realizate din aur, argint si pietre semipretioase – fiecare dintre aceste bijuterii reprezentând o valoare personala – este strâns legata de sinele femeii si de modul sau propriu de exprimare.

Prin modele intortocheate si fluide, pietre slefuite sau multifatetate si suprafete texturate, talismanele din aur, argint si pietre reprezinta 12 valori importante: Grija, Rabdare, Convingere, Spirit pozitiv, Spiritualitate, Curiozitate, Dedicare, Generozitate, Intuitie, Creativitate, Sensibilitate si Demnitate.

Acestea pot fi purtate separat sau combinate cu talismanele Pandora Essence Collection deja existente.

Bratara supla din argint 925 a colectiei, bratarile din snur textil gri sau negru sau noua bratara margelata din argint 925 ofera o multitudine de posibilitati pentru a-ti exprima valorile interioare, precum si de a-ti imbina valorile atemporale si formele purtabile cu frumusetea finisata manual a acestor bijuterii rafinate.

Conectandu-le pe femei la simbolurile personale atribuite fiecarui talisman ales, PANDORA ESSENCE COLLECTION ofera un nou si fermecator mod de a-ti exprima valorile personale.


Abonează-te pe

Citește și:

NOU: Cine este NICOLETA DRAGNE, noua concurentă de la Bravo, ai stil! Celebrities!

Se anunță o despărțire ȘOC în showbiz! ”Ne certăm în fiecare zi!”

CITEȘTE: Cine este VIVIANA SPOSUB. Biografia concurentei de la Bravo, ai stil! Celebrities

24 OCTOMBRIE 2021: Horoscop zilnic duminică. O zodie se confruntă cu probleme la locul de muncă!

CITEȘTE: Cum să ai un glow up. Iată pașii pe care trebuie să îi urmezi

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Divertisment

Cine a fost eliminată la Bravo, ai stil! Celebrities - 23 octombrie 2021. Cum au arătat ţinutele din gală şi cine a luat nota minus… 1

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Fashion
Parteneri