DESCOPERĂ: Femeia LEU. Personalitate, dragoste, caracter, compatibilitate

Femeia Leu. Cum gândește, ce personalitate are, compatibilitate cu alte zodii
DESCOPERĂ: Femeia LEU. Personalitate, dragoste, caracter, compatibilitate

Află cum gândește, ce personalitate are și cum se manifestă în relațiile de dragoste femeia Leu.

Femeia Leu. Cum gândește, ce personalitate are, compatibilitate cu alte zodii

Femeia Leu este considerată Regina Zodiacului, principala sa caracteristică fiind capacitatea de a se remarca în mulțime. Personalitatea Leoaicei are o aură regală și acest lucru se vede atât în vestimentația acesteia, cât și în comportamentul său.

Femeia Leu este este guvernată de Soare, motiv pentru care tăria de caracter și independența o definesc cel mai bine.

Este plină de încredere, expresivă, emană noblețe, dar și putere totodată.

Citeste si:|| HOROSCOP|| Femeia Fecioară. Cum gândește, ce personalitate are, compatibilitate cu alte zodii

Personalitatea Femeii Leu

  La prima vedere, Femeia Leu poate părea desprinsă din basme. Imaginea este foarte importantă pentru ea și de aceea nimic nu este lăsat la întâmplare, în ceea ce privește look-ul său.

Arată impecabil și își va dori un partener care să se ridice la standardele ei.

Femeia Leu este, în cele mai multe dintre cazuri, pasionată de fashion, îi place să colecționeze genți și accesorii de lux și va alege întotdeauna stilul elegant în detrimentul unui outfit sport.  

Nativele din zodia Leu au tendința de a-i domina pe cei din jurul lor, chiar dacă, în multe situații, nu realizează acest lucru.

Este genul de femeie care impune respect și nu face compromisuri, nu tolerează insultele și nu acceptă în viața ei persoanele care nu se comportă așa cum își dorește ea.

femeia leu personalitate

Citeste si:// FECIOARĂ// Horoscop septembrie 2021. Nativii Fecioară pot semna un contract pentru o casă!

Calităţile Femeii Leu

Entuziasmul debordant

Autonomia şi independenţa

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta- catena.ro

Rezilienţa şi puterea de muncă

Deschiderea şi francheţea

Citeste si:// SCORPION// Horoscop septembrie 2021. Nativii Scorpion pot avea escuri neaşteptate!

Defectele Femeii Leu

Lipsa de felxibilitate

Orgoliul

Tendinţa de a domina

Citeste si:|| DESCOPERĂ|| Bărbatul Vărsător. Cum gândește, ce personalitate are, compatibilitate cu alte zodii

Femeia Leu în Relaţiile de Dragoste

Femeia Leu este un vulcan gata să erupă în relațiile de dragoste. Este competitivă, geloasă și extrem de pasională.

În ochii unei Leoaice îndrăgostite se poate citi pasiunea, trăiește la intensitate maximă orice moment și va resimți fiorii dragostei pentru persoana pe care a îndrăgit-o o bună perioadă de timp după ce

încheie o relație.

Citește și: Salariul minim se va calcula diferit! Directiva care explică noua formulă: Pot include 60% din salariul median brut- kanald.ro

Citește și: Cine e, de fapt, bărbatul omorât în bătaie în Crângași! Breaking news- stirilekanald.ro

Are o capacitate extraordinară de a oferi dragoste celor din jur. Nu numai partenerul se va bucura de spiritul pasional al unei Leoaice, aceasta este o mamă extrem de atașată de copiii ei, capabilă să sacrifice orice, chiar să uite de sine pentru a-și vedea

puiul fericit. În calitate de prietenă, femeia din zodia Leu se poate transforma în sfătuitor, având tendința de a se comporta ca o mamă în cercul de prieteni, întrucât îi place să îi ocrotească și să îi îndrume pe cei dragi.

Citeste si:// BALANŢĂ// Horoscop septembrie 2021. Nativii Balanţă au conflicte rămase nerezolvate!

Femeia Leu Îndrăgostită

Femeia Leu îndrăgostită devine extrem de atentă la înfățișarea sa, fiind în permanență preocupată să arate impecabil în fața partenerului. Deși este o colecționară înrăită de pantofi și accesorii de lux, nu acestea vor reprezenta punctul de interes pentru o Leoaică, în ceea ce privește partenerul. O va interesa atitudinea și eleganța pe care o emană bărbatul pe care l-a ales. Nu o va atrage un costum de brand la fel de mult ca atitudinea lui. Însă un bărbat neîngrijit sau îmbrăcat kitschos nu va avea șanse să-i intre în grații.

Femeia Leu aduce o nebunie aparte în relațiile de cuplu, impulsivitatea și energia ei se manifestă într-un mod fascinant. Are un temperament sangvinic, se hrănește cu dragoste și atenție și are nevoie în permanență de complimente. Îi place ca partenerul să o așeze pe un piedestal, să fie considerată regina inimii lui și să își lase amprenta în viața acestuia. Orice altă femeie trebuie să dispară din peisaj atunci când o Leoaică își dorește un bărbat în viața ei, în caz contrar, ar putea scoate armele și finalul nu va fi tocmai fericit pentru rivala ei.

femeia leu in relatie

Citeste si:// LEU// Horoscop septembrie 2021. Nativii Leu trebuie să evite împrumuturile de bani!

Femeia Leu compatibilitate

Femeia Leu este compatibilă cu Gemenii, Săgetătorii și Balanțele, dar poate forma relații stabile și cu Berbecii sau Vărsătorii, chiar dacă  acești nativi o pot călca pe coadă cu lipsa lor de seriozitate.

Citeste si:// DESCOPERĂ// Femeia BALANȚĂ. Cum gândește, ce personalitate are, compatibilitate cu alte zodii

Ce se întâmplă cu nativii din zodia Leu în luna septembrie

„Jupiter și Uranus – planetele care guvernează casa iubirii și casa relațiilor Leului – se află încă în mers aparent retrograd. Prin urmare, totul pare să stagneze sau să se miște cu încetinitorul în aceste domenii, îți este examinată fiecare inițiativă și ești nevoit să îți justifici fiecare intenție. Unii Lei au înțeles că parcurg o perioadă în care este necesar să își arate loialitatea față de persoana iubită ori față de perechea de viață (după caz) și să demonstreze că sunt implicați, că țin la relația lor și că sunt oricând dispuși să își ajute partenerul. În unele cupluri, este vremea clarificării unor chestiuni sensibile din trecut. După 10 septembrie 2021, odată cu intrarea planetei Venus în casa IV a Leului (trecutul, bazele emoționale, rădăcinile, casa, familia), este posibil să se nască discuții care destabilizează viața de cuplu și care par să pună sub semnul întrebării viitorul relației pe termen lung. Eastrolog.ro te sfătuiește să reacționezi cu diplomație, cu răbdare, cu onestitate și cu înțelegere față de temerile perechii tale, pentru că numai așa veți putea privi cu încredere spre viitor”, conform eastrolog.ro.



Citește și:

Durere de ovare – cauze subiacente și tratament

SEPTEMBRIE 2021: Horoscop BERBEC. Nativii Berbec pot face donaţii celor nevoiaşi!

Cum arăta Gina Pistol până să își facă 4 operații la nas. Imagini ȘOC, e de nerecunoscut!

Cum a fost suprins Florin Piersic în ambulanță?! Starea lui este clară

"Pe moment am crezut că dă de pământ cu acordeonul". Marian Cozma, show de zile mari! Gestul la care nimeni nu s-ar fi așteptat - VIDEO

Miracol de Paște! Oana Roman a primit un semn divin de la mama ei: „Îmi trimite mesaje...”

Bogdan a dat cărțile pe față și a recunoscut ce intenții are în privința Rebeccăi! „Nu scapi de mine! Nici tu de mine nici eu de tine!” Iată cum a reacționat concurenta

"Fata mea putrezește în mormânt, el..." - Mărturiile șocante ale mamei Monicăi, fata moartă în accidentul din Timiș


Cookies