Cum să îți tunzi părul în V de una singură

Cum să îți tunzi părul în V de una singură?
Cum să îți tunzi părul în V de una singură?

Modalitatea de a te tunde în V de una singură, oferă o cale sigură să nu dai greș dacă urmezi toți pașii! Cum realizezi tunsoarea în V?

Femeile sunt cel mai greu de mulțumit din punct de vedere al frumuseții. Nu se știe câte răspunsuri au primit femeile, atunci când s-au gândit dacă... “este bine să te tunzi sigură acasă?”. Cu siguranță dacă ai luat decizia de a face acest pas, trebuie neapărat să știi că părul tuns drept și filat este foarte ușor de observat dacă nu a îndeplinit o tunsoare bună, față de părul ondulat sau creț.

Întrucât depășim o perioadă cu multe restricții ce presupune o vizită foarte rară la coafor, nu ne rămâne decât să studiem bine metoda de a tunde părul în V de una singură.

Cum poți tunde părul de una singură?

De cele mai multe ori, femeile recurg la varianta de a se tunde singure pentru a nu mai calca pragul coaforului, unde lăsau o mulțime de bani și poate plecau total nemulțumite.

Întoarsă acasă după suma fabuloasa lăsată la salon ți-ai spus: mă tund singură, data viitoare! Cele mai studiate tunsori pe care le poți realiza la tine acasă pe lângă tunsoarea în V de una singură, au fost tunsoarea prin metoda unicorn, tunsoarea bob și tunsoare filată pentru părul lung.

Citeste si: Adelina Pestritu a revenit la tunsoarea care a consacrat-o! Cum arata acum frumoasa bruneta

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Cum să îți tunzi părul în V de una singură?
Cum să îți tunzi părul în V de una singură?[Sursa foto: PixaBay]

Citeste si: 3 tunsori moderne care îți vor face părul ușor de aranjat

Citește și: Armin Nicoară și Claudia Puican au plecat din România. Unde s-au dus cei doi artiști: "Fiecare colț ascunde un sărut"- kanald.ro

Citește și: EL l-a ucis pe bărbatul din Crângași! Dezvăluiri de ultimă oră despre crima care a îngrozit România- stirilekanald.ro

Pașii pentru a te tunde în V de una singură

  1. Începe cu pieptănarea cât mai dreaptă posibil a părului, îndepărtând fiecare încurcătură. Împarte părul pe mijloc, începând cu cel din frunte, până la ceafă și apoi adu cele două părți ale părului în față pentru a te orienta mai bine.
  2. Ține capul în sus cât mai drept posibil în timp ce faci acest lucru, adică privește drept înainte și evită să te înclini în lateral.
  3. Ține capul astfel încât să privești drept în fața ta în timp ce tai din par. Vei obține o formă de tunsoare în V normală. Pentru o tunsoare în V mai simplă, înclina-ți capul înapoi pentru a privi spre tavan, iar pentru un tuns în V mai profund, privește spre podea.
  4. Poți folosi un elastic pentru una din părți, atunci când vrei să tai părul și pentru a putea ține pe loc cealaltă parte.
  5. În timp ce privești spre tavan sau podea, apucă cu mâna capetele părului, folosind degetul arătător și mijlociu. Ține foarfeca cu cealaltă mâna și taie ușor.
  6. Nu tăia mult păr dintr-odată, pentru a nu avea un șoc în condițiile în care nu îți iese tunsoare în V de una singură.

Când ai terminat, ar trebui să ai părul în formă de V atunci când este periat în spate.

Aceasta tunsoare a detronat tunsoarea în scări pentru părul lung.Citește și:

Hipotensiune ortostatică – cauze și mecanisme subiacente

Pentru ce tunsoare să optezi, în funcție de zodie!

Imagini BOMBĂ cu Delia topless! Ipostaze incendiare, pozele pe care le-ar vrea șterse

Cum se simte Bianca Comănici după ce a ieșit din operație: „Ai vrea să dai timpul înapoi”

Care au fost primele cuvinte rostite de Florin Piersic, după ce s-a trezit din anestezie? Medicii, noi detalii despre procesul de recuperare

Miracol de Paște! Oana Roman a primit un semn divin de la mama ei: „Îmi trimite mesaje...”

Sebastian a izbucnit în lacrimi! „Mă simt rău! Vreau să ies!” Cum a reacționat tânărul după disputa aprigă cu Robi, în Casa iubirii! Iată ce i-a spus Roberta

Cine e, de fapt, bărbatul omorât în bătaie în Crângași! Breaking news


Cookies