Descopera Crystalactite: cel mai nou model de cristal Swarovski semnat Maison Martin Margiela!


Credeai ca nu poti asocia “bijuteriile” cu “inovatia”? Intr-o astfel de zona dominata de imaginatie si de frumos este loc (poate mai mult ca in orice alt domeniu) de inovatie! Iar designerii de renume se intrec in a veni cu cele mai extraordinare propuneri.

Astfel, si-a facut debutul si cel mai nou cristal aparut pe piata: Swarovski s-a asociat cu designerii casei Maison Martin Margiela, iar rezultatul este spectaculos – o noua tehnologie de prelucrare a cristalelor, ce a dat nastere frumoaselor Crystalactite.

Astfel, si-a facut debutul si cel mai nou cristal aparut pe piata: Swarovski s-a asociat cu designerii casei Maison Martin Margiela, iar rezultatul este spectaculos – o noua tehnologie de prelucrare a cristalelor, ce a dat nastere frumoaselor Crystalactite.
Prezentat pentru prima oara in show-ul de haute couture “Artisanal” al designerului, cristalele state-of-the-art  au impresionat audienta si criticii prin frumusetea lor. De ce sunt cu totul si cu totul unice? Faptul ca sunt obtinute printr-o tehnologie inovativa, prin care cristalul “fuzioneaza” cu o rasina alba, mata, inainte de a fi taiat, asa incat nu mai trebuie lipit. Aceasta este o tehnica cu totul noua, iar rezultatul este surprinzator, futuristic – taieturi asimetrice, avangardiste, cu anumite fatete neslefuite ce ofera un aer sofisticat si pretios acestei bijuterii aseamanoare (in forma si structura) cu o stalactita.
Maison Martin Margiela nu s-a oprit insa aici...  a demonstrat cum piesele de bijuterii pot fi purtate ca si piese extrem de versatile: transformandu-le in accesorii de par, de vestimentatie si chiar incaltaminte. Si chiar daca acest look eclectic este mai degraba potrivit pentru catwalk,  piesele haute couture au stat la baza unei colectii de cristale ce pot fi purtate la tinuta de zi cu zi.
Poarta si tu bijuterii ce poarta semnatura unui mare designer! In Romania,bijuteriile Crystalactite iti sunt oferite de atelierele Crystal-Fashion® branding partener Swarovski, cel mai mare producator roman de bijuterii care foloseste exclusiv cristale marca „SWAROVSKI® ELEMENTS”. Asamblate pe furnituri din argint, cristalul poarta semnatura de designer  Maison Martin Margiela si sunt disponibile in forma de cercei si de pandantiv pe www.crystal-fashion.ro.

Prezentat pentru prima oara in show-ul de haute couture “Artisanal” al designerului, cristalele state-of-the-art  au impresionat audienta si criticii prin frumusetea lor. De ce sunt cu totul si cu totul unice? Faptul ca sunt obtinute printr-o tehnologie inovativa, prin care cristalul “fuzioneaza” cu o rasina alba, mata, inainte de a fi taiat, asa incat nu mai trebuie lipit.

Aceasta este o tehnica cu totul noua, iar rezultatul este surprinzator, futuristic – taieturi asimetrice, avangardiste, cu anumite fatete neslefuite ce ofera un aer sofisticat si pretios acestei bijuterii aseamanoare (in forma si structura) cu o stalactita.

Maison Martin Margiela nu s-a oprit insa aici...  a demonstrat cum piesele de bijuterii pot fi purtate ca si piese extrem de versatile: transformandu-le in accesorii de par, de vestimentatie si chiar incaltaminte. Si chiar daca acest look eclectic este mai degraba potrivit pentru catwalk,  piesele haute couture au stat la baza unei colectii de cristale ce pot fi purtate la tinuta de zi cu zi.

Poarta si tu bijuterii ce poarta semnatura unui mare designer! In Romania,bijuteriile Crystalactite iti sunt oferite de atelierele Crystal-Fashion® branding partener Swarovski, cel mai mare producator roman de bijuterii care foloseste exclusiv cristale marca „SWAROVSKI® ELEMENTS”.

Asamblate pe furnituri din argint, cristalul poarta semnatura de designer  Maison Martin Margiela si sunt disponibile in forma de cercei si de pandantiv pe www.crystal-fashion.ro.

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Informatiile zilei

Purtatul măștii în public, obligatoriu! Informații de ultimă oră

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Fashion
Parteneri