Cine este soțul Loredanei Groza | ANDREI BONCEA


Află tot ce nu știai despre soțul Loredanei Groza, producătorul Andrei Boncea.


In articol:

Cine este Andrei Boncea, soțul Loredanei Groza

Andrei Boncea s-a născut pe 6 februarie 1972, în comuna Șuici, județul Argeș.
Este co-fondatorul companiei de producție de film ,,Frame Film" și al companiei de teatru „Wondertheatre".

Cariera

Andrei Boncea (49 de ani), antreprenor de succes, are un CV  asemănător cu cel al celebrităților de la Hollywood. Încă din tinerețe, acesta și-a descoperit  pasiunea pentru film și a decis să se implice în diverse proiecte, devenind astfel un producător de film de mare succes.
Filmele sale au fost realizate în colaborare cu mari case de producție de la Hollywood, ajungând chiar în box office.


Din anul 1988, Andrei Boncea deține funcția de Director General al MediaPro Pictures.
Andrei Boncea este un binecunoscut producător de film și televiziune, care a contribuit la realizarea a numeroase producții internaționale filmate în România, cum ar fi:
*  „Amen”, regia Costa Gavras,
* „Callas Forever”, al lui Franco Zeffirelli, 
* „Modigliani” regia  Mick Davis,
* „Joyeux Noël”, în regia lui Christian Carion
A realizat filmele românești: „Furia”, regia Radu Muntean și „California Dreamin'”,  regia Cristian Nemescu.

A produs numeroase seriale de televiziune pentru posturile de televiziune Pro TV și Acasă TV.

andrei boncea biografie

În colaborare cu Dragoș Buliga, a realizat serialul de comedie „Las Fierbinți", care s-a bucurat de un succes neașteptat în România.
„E o combinaţie de comedie cu un anumit gen de poezie cinematografică, candoare, melancolie, ironie, satiră cu care românii rezonează.
E ca o orchestră senzaţională de jazz care continuă să improvizeze cu succes pe o temă care place publicului.
E greu de crezut ca Las Fierbinţi ar fi existat dacă, înainte de el, Dragoş nu ar fi făcut serialul „Vine Poliţia”, o adaptare după serialul spaniol „Los Hombre de Paco”.
Ne amuzam amar la vremea respectivă că Bobonete şi echipa erau doar actori de „piloţi”, pentru că am făcut nenumărate încercări pe care nu le-a văzut nimeni până am ajuns la „Las Fierbinţi”. Dar măcar atunci, în interiorul PROTV-ului aveam şansa să încerc diverse lucruri, staţia şi CME susţineau intensiv „dezvoltarea” de ficţiune", a declarat Andrei Boncea.

Citeste si:|| DESCOPERĂ|| Cine este soția lui Sorin Bontea. Cum a cucerit-o acesta în urmă cu mai bine de 30 de ani

În anul 2017, a produs filmul „Vânătorul de Spirite", în regia lui Dragoș Buliga, cu Armand Assante, Răzvan Vasilescu și Branko Djuric.
În anul 2020, a realizat, în calitate de producător executiv, filmul ,,The Protégé", în regia lui Martin Campbell, cu Michael Keaton, Maggie Q. și Samuel L. Jackson.
Andrei Boncea a produs și numeroase piese de teatru:
- „Prenumele” și „Cina de Adio" de Alexandre de la Patelliere și Matthieu Delaporte, regia lui Răzvan Săvescu
- „Cum să distrugi o piesă" de Henry Lewis, Jonathan Sayer și Henry Shields, regia lui George Dogaru
- musicalul „We Will Rock You", de Ben Elton, pe muzica formației QUEEN, regia lui Răzvan Mazilu.

Citeste si:|| DESCOPERĂ|| Cine este soția lui Pavel Bartoș

Viața personală

În ceea ce privește viața personală, regizorul este un om împlinit, fiind căsătorit de mai bine de 23 de ani cu celebra cântăreață Loredana Groza.
Cei doi au împreună o fiică pe nume Elena Boncea.
Întrebată despre secretul longevității căsniciei sale, vedeta a explicat că un mariaj de durată se menține oferindu-i spațiul de care are nevoie partenerului.
„Secretul e să nu fii gelos, să ai încredere. Să îi lași spațiu mereu celui de lângă tine. Să nu îl sufoci și să nu îl controlezi.
Aunci când există acea încredere și acea relaxare, degajare, cred că relația nu e atât de solicitantă. Suntem în showbiz amândoi, și atunci înțelegem problemele și putem să ne susținem reciproc”, a spus Loredana Groza.

loredana groza si andrei boncea

Citeste si:|| DESCOPERĂ|| Cine este soția medicului Valeriu Gheorghiță

Naș la cununie, dar și la botezul fetei, le-a fost nimeni altul decât actorul Florin Călinescu, de care îi leagă o prietenie strânsă.

„Dintre toate amintirile, pe locul întâi rămâne în sufletul meu faptul că ne-am legat spiritual. Loredana s-a măritat cu Andrei Boncea, i-am dus la biserică, le-am botezat copilul… Este o relaţie specială. De la frânturi de conversaţii până la mâncat, de la armonie şi veselie pînă la momentele de cumpănă, prin care poate trece oricine.
Toate se adună precum o poveste fără sfârşit. Ca naş, întotdeauna vrei să îi ajuţi cu un sfat bun. Suntem într-o relaţie de prietenie şi ne bucurăm de momentele frumoase ale vieţii, şi în cele mai încordate ne sfătuim”, a mărturisit, Florin Călinescu.

totul despre sotul loredanei groza

Andrei Boncea a vorbit despre tinerii din noua generație care își doresc să intre în lumea cinematografiei, spunând că aceștia sunt avantajați de faptul că trăiesc în era tehnologiei, care îi poate ajuta să-și formeze cultura vizuală.

„Cred că există tineri foarte talentaţi, pe care internetul, platformele video, îi ajută să aibă o cultură vizuală mult mai bogată decât era posibil pe vremuri şi care merită să aibă această şansă", declară Andrei Boncea.

Citeste si:|| ACTUALIZARE|| Cine este Nicoleta Nucă. Biografia concurentei de la Bravo ai Stil! Celebrities

Producătorul consideră că publicul larg este foarte inteligent și nu poate fi captat decât prin autenticitate, aceasta fiind cheia succesului, în opinia sa.

„Nu cred că pretenţiile publicului s-au schimbat foarte mult, chiar dacă au evoluat probabil în mod natural. Atenţia însă s-a disipat, s-a rarefiat. Nu mai există interes decât pentru producţiile care rezonează la maxim cu aşteptările publicului, din ce în ce mai puţine şi mai greu de făcut.
Surprinzătorul, imprevizibilul, accidentul, schimbă însă constant regulile jocului.
Apar tot timpul succese neaşteptate pe care nici măcar cei care le fac nu le pot explica, şi eşecuri dramatice cu tot efortul şi profesionalismul incontestabil al celor din spatele camerelor.
Şi asta pentru că în mod evident, publicul este mult mai inteligent decât cei care produc spectacolul.
David Mamet spunea în masterclass-ul lui ca, luat fiecare în parte, fiecare spectator este la fel ca fiecare din noi, la fel de bun sau de educat, la fel de ignorant sau pretenţios. La fel de prost.
Împreună însă, publicul este extrem de inteligent. Are o intuiţie fantastică. Este imposibil să îl păcăleşti. De aceea, singura şansă este să fii autentic şi să găseşti calea în care să spui o poveste cu toţi ochii aţintiţi asupra ta.
Cred că există tineri foarte talentaţi, pe care internetul, platformele video, îi ajută să aibă o cultură vizuală mult mai bogată decât era posibil pe vremuri şi care merită să aibă această şansă", mărturisește Andrei.

Citeste si:|| ACTUALIZARE|| Cine este TIBI CLENCI, noul jurat de la Bravo ai stil! Celebrities


Abonează-te pe

Citește și:

CITEȘTE: Cine este soția lui Emil Boc. Prima Doamnă a Clujului poate fi confundată cu ușurință cu un fotomodel

Tradiții și obiceiuri de Moș Nicolae

BOMBĂ! Theo Rose și Anghel Damian se despart: 'Sunt probleme multe în relație...'

CITEȘTE: Cine este soția lui Dan Negru | Codruța Negru

ANDA ADAM: Cine este, cu ce se ocupă și ce vârstă are noua concurenta de la Bravo, ai Stil! Celebrities

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Vedete
Cine este Bruja (Teodora Mîzgoi). "Mesajul meu pentru cei de pe internet este să mai lase telefonul ăla. Să pună mâna pe o carte, un film, o muzică nouă, un documentar, un om, un animal."
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Vedete
Parteneri