Cine este EMIL RENGLE. "La 6 ani părinții au descoperit că mă dădeam cu capul de podea în camera mea. M-au dus și al spitalul de nebuni, nu înțelegeau ce se întâmplă"


Vezi mai jos cine este Emil Rengle și cum a început pasiunea sa pentru dans și pentru muzică.


In articol:

Emil Rengle este unul dintre cei mai controversați artiști din România.Cine este Emil Rengle și cum a devenit cunoscut în România și peste hotare.

Dansator, coregraf și cântăreț, Emil Rengle nu este străin multor telespectatori, mai ales că a câștigat un cunoscut concurs de talente din România. Acela a fost unul dintre momentele care l-a propulsat în showbiz-ul românesc, după ce cunoscuse succesul și în showbiz-ul internațional.

Citeste si: CITEȘTE: Cine este, cu adevărat, TJ MILES. Biografie: nume real, data nașterii, vârstă, carieră

Ce vârstă are Emil Rengle

Citeste si: DESCOPERĂ: Cine este CRBL. Biografie: nume real, data nașterii, vârsta, căsătorie, copil

Cine este Emil Rengle

Emil Rengle s-a născut la 1 septembrie 1990, la Oradea. Tânărul are 1.77 înălțime, iar din 1998 și-a început activitatea.

Emil Rengle a devenit la vârsta de 18 ani cel mai bun dansator şi coregraf din România.

În România, acesta a studiat dans și coregrafie la UNATC.

Emil Rengle și-a perfecționat tehnicile de dans la renumite școli de coregrafie de peste Ocean, unde a colaborat cu nume mari ale coregrafiei mondiale, precum Sheryl Murakami (coregraful lui Beyonce) și Nika Kljun (coregraful lui Kylie Minogue).

Emil Rengle copilărie

Despre copilărie, Emil Rengle își aduce aminte că era mai apropiat de mama sa și că făcea o mulțime de spectacole pentru a-i bucura pe părinții săi.

„Râdeam extrem de mult, făceam spectacole în fiecare zi pentru părinții mei și trăiam pentru a fi în centrul atenției. Îmi doream să fiu dinozaur. Mai apoi, mi-am dorit să joc în filme și seriale.

Emil Rengle

Emil Rengle este bun prieten cu Mădălina Ghenea

[Sursa foto: Facebook]

Citeste si: CITEȘTE: Cine este TJ MILES. Biografie: nume real, data nașterii, vârstă, carieră

În copilărie doream multă atenție, iubire. Pe la 6 ani părinții au descoperit că mă dădeam cu capul de podea în camera mea. M-au dus și al spitalul de nebuni, nu înțelegeau ce se întâmplă. Medicul le-a spus că nu am ce căuta acolo, că sunt normal și că am nevoie de atenție ..Vin dintr-o familie clasică românească cu multă dragoste, certuri, probleme legate mai ales de bani, de supraviețuir,e cum era în România acelor vremuri… Am fost un copil plin de energie, la 7 ani m-am îndrăgostit de dans, dansul era existența, prin el am simțit că pot să respir, pot să mă exprim. De la 7 ani până acum nu m-am oprit nici măcar o săptămână din dans. Am știut că acolo e medicina mea”, a povestit Emil în cadrul podcast-ului lui Damian Drăghici.

Emil Rengle spune că în liceu era popular, dar „până în liceu am fost batjocorit… De la bulangiu, la bozgore am avut parte de tot”

În anul 2015, Emil Rengle a fondat proiectul muzical numit RENGLE și a lansat mai multe discuri single. În 2017, Emil Rengle a dansat alături de Dana Budeanu în cadrul unei emisiuni TV, însă au fost nevoiți să se retragă după ce Dana s-a accidentat în timpul repetițiilor.

Emil Rengle a început să fie coregraf pentru artiști precum Inna, Alex Velea, Alexandra Stan, Corina, Loredana Groza, Fly Project, Anda Adam.

Ca dansator, Emil Rengle a fost prezent la numeroase evenimente internaţionale, în Miami, Los Angeles, Tokyo, Hong Kong, New York, dar şi în oraşe din întreaga Europă.

Emil Rengle a recunoscut că este bisexual

În anul 2018, Emil Rengle a recunoscut faptul că este bisexual și i-a încurajat pe tineri să își asculte inima și să se accepte așa cum sunt.

Cine este Emil Rengle

Cum a devenit cunoscut Emil Rengle

[Sursa foto: Facebook]

„Am foarte mari emoţii. Sincer, nu am vrut să-i spun nici mamei mele, pentru că o iubesc foarte mult. N-am vrut să o fac să creadă că a greşit sau a făcut ceva în neregulă”, a mărturisit Rengle la momentul respectiv.

„Viața mea personală și intimă a rămas la fel de frumoasă ca și înainte, pentru că eu nu am ascuns niciodată acest lucru față de oamenii apropiați. Faptul că, într-adevăr, a devenit o chestiune publică mi-a adus bucurie, pentru că mi se pare că am contribuit și eu puțin la încurajarea oamenilor de a gândi liber. Confirmarea mi-a venit din mesajele și e-mailurile sutelor de oameni care mi-au declarat că, datorită acestui coming out, au avut curajul de a fi ei înșiși”, a mai dezvăluit Emil Rengle pentru paginadepsihologie.ro.


Abonează-te pe

Citește și:

Cine este TJ MILES. "Am putut să văd viitorul și să văd că puteam ajunge mort sau în închisoare"

Alina Sorescu are un nou iubit!!? Ce cadou romantic a primit în plin divorț

Cine este LAURA GIURCANU. "Am vrut să fiu medic, ba chiar am vrut să merg la medicină. Eram mică și așa m-am apucat de atletism"

Cine este ANDREEA TONCIU. "Cred că a meritat să fac operația asta. Nu mă interesează ce o să comenteze oamenii răi"

Cine este CRBL. „Eu vin dintr-o familie de români, mama fiind educatoare, tata fiind CFR-ist, mai am o soră mai mare și un frate mai mic"

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Lifestyle
La ce este bun bicarbonatul de sodiu
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Vedete
Parteneri