„Dereglări absurde de ritm cardiac.” Mădălin Ionescu se confruntă cu probleme de sănătate. Prezentatorul a slăbit 12 kilograme!

„Dereglări absurde de ritm cardiac.” Mădălin Ionescu se confruntă cu probleme de sănătate. Prezentatorul a slăbit 12 kilograme!
„Dereglări absurde de ritm cardiac.” Mădălin Ionescu se confruntă cu probleme de sănătate. Prezentatorul a slăbit 12 kilograme!

Mădălin Ionescu a slăbit 12 kilograme din cauza problemelor de sănătate.

Mădălin Ionescu este un cunoscut prezentator de televiziune de la noi din țară, care de-a lungul carierei sale și-a format o comunitate de oameni care îi apreciază munca și vor să fie la curent cu ceea ce se petrece din viața sa. Astfel, soțul Cristinei Șișcanu postează des pe paginile sale de socializare, acolo unde își informează urmăritorii cu privire la schimbările care au loc în viața sa.

De data aceasta, urmăritorii lui Mădălin Ionescu au observat un detaliu referitor la condiția fizică a acestuia. Prezentatorul TV, în vârstă de 52 de ani, a reușit să slăbească 12 kilograme într-un timp relativ scurt. De vină ar fi fost problemele de sănătate care îi dădeau bătăi de cap din cauza kilogramelor în plus.

 Mădălin Ionescu se confruntă cu probleme de sănătate. Prezentatorul a slăbit 12 kilograme!
Mădălin Ionescu se confruntă cu probleme de sănătate. Prezentatorul a slăbit 12 kilograme![Sursa foto: Instagram]

Cum a reușit Mădălin Ionescu să slăbească 12 kilograme

Citește și: „Am avut o chimie puternică.” Care este secretul unei căsnicii de lungă durată. Cristina Șișcanu a dezvăluit totul

Cum a reușit Mădălin Ionescu să slăbească 12 kilograme
Cum a reușit Mădălin Ionescu să slăbească 12 kilograme[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Plecat în vacanță cu familia, Mădălin Ionescu le-a povestit urmăritorilor săi din mediul online cum a reușit să slăbească.

Prezentatorul TV a renunțat la carbohidrați și a adoptat o dietă strictă care presupune consumul unei cantități infime de mâncare.

« În ultimele trei luni și jumătate am slăbit 12 kilograme. O să mă întrebați care este dieta. Este celebră și este cunoscută de toată lumea sub numele de „foamea”. Am făcut foamea, am renunțat la carbohidrați, n-am mâncat deloc pâine, cartofi, paste și am mâncat extrem de puțin, fără trei mese pe zi, doar cantități infime.

Ei bine, am ajuns în această vacanță și de ieri, de pe drum, mâncând pâine, plus ce am mâncat aseară și azi, am luat deja aproape un kilogram, 700 de grame. Mă și gândesc dacă într-o zi am făcut asta, ce se va întâmpla până la finalul vacanței. E complicat, te chinui luni de zile…»
, a povestit Mădălin Ionescu pe pagina sa de Instagram.

Cu ce probleme de sănătate se confruntă Mădălin Ionescu

Citește și: „Nici nu știu dacă aș putea să joc un astfel de rol.” Cristina Șișcanu a spus ce nu i-ar putea ierta soțului său! Acela va fi momentul în care mariajul lor va lua sfârșit

Cu ce probleme de sănătate se confruntă Mădălin Ionescu
Cu ce probleme de sănătate se confruntă Mădălin Ionescu[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Urșii circulă liberi pe șoselele din România, iar turiștii se opresc să se fotografieze cu ei! Riscurile la care se expun cei care interacționează cu urșii- kanald.ro

Citește și: Ireal ce i-a făcut criminalul Marinei Gavril după mai multe lovituri de cuțit- stirilekanald.ro

Soțul Cristinei Șișcanu a specificat faptul că a fost oarecum nevoit să slăbească din cauza problemelor de sănătate pe care le avea. Mădălin Ionescu s-a confruntat cu problemele cu tensiunea și dereglări de ritm cardiac, generate de surplusul de greutate.

Am slăbit pentru că începusem să am probleme cu tensiunea, niște dereglări absurde de ritm cardiac, din cauza surplusului de greutate. ”, a specificat Mădălin Ionescu.

 



Citește și:

Sindromul de vezică dureroasă: cauze, simptome, tratament

„M-am schimbat când m-am săturat de mine.” Cum a slăbit Damian Drăghici 70 de kilograme. Artistul a făcut o schimbare majoră în viața sa

4 zodii care își îndeplinesc cele mai mari dorințe până la toamnă. Sunt protejate de o aură divină

Andreea Marin și Mihai Petre, filmați într-un hotel! Cum au fost surprinși cei doi?! Imaginile au ajuns pe internet

Istoria se repetă la Electric Castle 2024. Festivalul a dat peste cap traficul rutier

Din 27 iulie, în fiecare sâmbătă şi duminică, de la 21:00, un nou sezon “Tu urmezi!”

În această seară, de la ora 22:30, în serialul “Vinovați de iubire”, Gulben, vis împlinit

Calvarul de nedescris prin care a trecut doctorița Marina, înainte să fie găsită moartă în cabinet!


Cookies