Delia de la Puterea dragostei, declarații halucinante despre momentul fierbinte cu Marinescu: „Nu-mi pare rău”

Delia de la Puterea dragostei
Delia de la Puterea dragostei a fost o prezență efervescentă în emisiune

Ce planuri de viitor are fosta concurentă, după ce a fost în camera roșie cu Cristian Marinescu.

Delia de la Puterea dragostei a fost o prezență extrem de efervescentă în casa dragostei. Tânăra a reușit să fie protagonista unui moment fierbinte, atunci când s-a lăsat filmată alături de Cristian Marinescu în camera roșie. Tânăra a fost eliminată și acum se află acasă, în Germania, acolo unde locuiește cu familia, iar după ce toată lumea a văzut ce s-a întâmplat, Delia Lina a vorbit despre momentul fierbinte de la Puterea Dragostei.

Tânăra a fost pusă la zid de către colegii săi de competiție, dar și de unii fani ai emisiunii, care nu au înțeles că totul a fost un joc pentru ea.

„Eu m-am dus acolo ca să mă distrez, pentru că sunt tânără. Nici nu am intrat pentru cineva acolo. La început, nu-mi plăcea de Marinescu pentru că făcea mișto de toată lumea acolo.

După un timp, mi-am dat seama că e un tip fain, cu care poți să te distrezi. Cred că e cel mai tare caracter de acolo.

Citeste si: Marinescu și Delia de la "Puterea Dragostei"... au făcut show în camera roșie! Atenție, ipostaze interzise minorilor!

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro


Nu-mi pare rău (n.red de scena din camera roșie). Mai rău îmi pare că nu m-am distrat mai tare. Pentru că acela a fost singurul moment din casă în care m-am distrat. Am primit foarte multe comentarii urâte după ce au apărut imaginile cu camera roșie. Dar, eu nu am făcut striptease, ca să fiu criticată”, a mărturisit Delia după ce a plecat de la Puterea Dragostei.

Delia de la Puterea dragostei
Delia de la Puterea dragostei, despre planurile de viitor[Sursa foto: Instagram]

Ce au spus concurenții după ce au văzut-o pe Delia în camera roșie

Delia a mai povestit povestit și că Andrada, fosta colegă care a avut o reacție exagerată după ce a văzut scena din camera roșie, și-a cerut scuze în afara emisiunii, imediat după ce a văzut imaginile și contextul.

Cât despre băieții care au comentat și au condamnat-o pentru dezinvoltura sa, Delia are un singur mesaj: „Dacă o să intru înapoi o să merg cu toți în camera roșie, ca să nu mai zică niciunul nimic”.

Delia de la Puterea dragostei
Delia de la Puterea dragostei își dorește să revină în emisiune[Sursa foto: Instagram]

În plus, Delia nu exclude o altă emisiune, unde crede că ar putea să fie o ispită bună și ar putea să se distreze, așa cum a încercat să fie și la Puterea dragostei, dar a fost înțeleasă greșit:

„Vreau să fiu ispită, cred că aș fi una bună”, a mărturisit Delia, fosta concurentă de la Puterea Dragostei, pe contul său de Instagram.



Citește și:

Expunerea la soare, măsuri de siguranţă

Horoscop 31 iulie 2024. O zodie va merge într-o destinație nouă!

Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO

Imagini tulburătoare cu trupul neînsuflețit al lui Andrei Versace: zăcea într-o baltă de sânge de zile bune

Mesajul transmis de Laura Cosoi celor care o criticată că are prea mulți copii: ”Gata, s-a terminat!”

Duminică, de la ora 14:30, la ”Asta-i România!”, Stațiunea Costinești, ”Saint-Tropez-ul” litoralului românesc

Ezgi Mola, actrița care joacă rolul Safiye în serialul “Vinovați de iubire”, nuntă de poveste cu alesul inimii sale! Iată cum au strălucit cei doi miri în cea mai fericită din viața lor

Filmul complet al măcelului din Padina! 'Băi, omule, îl omori!''- Ultimele clipe din viața lui Sorin Anghel


Cookies