Declaraţii în exclusivitate ale Lidiei Buble despre primul bărbat din showbiz care a remarcat-o, înainte de a fi celebră “Eram disperată, dormeam cu poza lui sub pernă!”

Declaraţii în exclusivitate ale Lidiei Buble despre primul bărbat din showbiz care a remarcat-o, înainte de a fi celebră  “Eram disperată, dormeam cu poza lui sub pernă!”
Declaraţii în exclusivitate ale Lidiei Buble despre primul bărbat din showbiz care a remarcat-o, înainte de a fi celebră “Eram disperată, dormeam cu poza lui sub pernă!”

Lidia Buble este fara dar si poate una dintre artistele de renume care reuseste de fiecare data sa cucereasca inimile a milioane de fani, odata cu lansarea fiecarei melodii care devine, in cel mai scurt timp, hit, clasand-o pe primele locuri in topurile muzicale din Romania. In aceasta sapatamana, Lidia Buble este jurat cu drepturi depline la “Bravo, ai stil!”, show-ul de fashion difuzat la Kanal D de miercuri pana sambata, la ora 23:00.

Lidia Buble a povestit cine i-a furat inima in adolescenta si cum a decurs prima intalnire cu unul dintre cei mai doriti burlaci din showbiz. Artista a oferit declaratii in exclusivitate despre prima intalnire pe care a avut-o cu Catalin Botezatu, idolul ei din perioada adolescentei si cum a marcat-o aceasta intalnire.

“In urma cu vreo 10 ani eram la Deva; eram o fata obisnuita, mergeam la scoala, eram la Liceul Sportiv.

Am aflat de la colegele mele ca in oras vine Catalin Botezatu sa isi lanseze o carte. Cand am auzit acest lucru, mi-am zis ca mi-a pus Dumnezeu mana in cap. Eram disperata, dormeam cu poza lui sub perna. Nu stiam daca sa merg sau nu la lansare pentru ca tatal meu ne tinea asa putin din scurt. Stiam doar scoala, biserica si acasa.

Citeste si: Prima reacție a Lidiei Buble, după despărțirea de Răzvan Simion: „Cum îți așterni, așa dormi”

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Am reusit sa ajung, intr-un final, la lansarea cartii lui si tin minte ca a tinut un discurs foarte fain. Apoi, la final, toata lumea facea poze cu el. Eu am ramas ultima, dar nu aveam telefon care sa faca si fotografii; el a venit asa dragut spre mine si m-a intrebat daca si eu vreau sa fac poze cu el, dar i-am spus ca nu voi face”, povesteste Lidia Buble cu zambetul pe buze despre acele momente.

La un deceniu de la prima intalnire cu vedeta care avea sa ii schimbe viziunea asupra traseului ei profesional in viata, devenindu-i ulterior coleg de breasla, Lidia Buble rememoreaza cu zambetul pe buze acele clipe si recunoaste ca acele complimente pe care I le-a facut Catalin Botezatu au facut-o sa se simta in an noulea cer.

“Mi-a spus la ureche ca sunt foarte frumoasa.

Doua saptamani am sunat din trambita in toata scoala: <Bai, mi-a zis Catalin Botezatu ca sunt frumoasa!>. Imi aduc aminte ca m-a atins pe mana dreapta si mi-a zis ca eu voi ajunge mare in viata asta. Vorbele alea m-au marcat, eu eram mica, nu aveam niciun plan in acest sens, el nu stia absolut nimic despre mine… Uite ca vorbele lui s-au adeverit, am ajuns sa fac ceea ce imi place.
Muzica m-a ales pe mine. Catalin Botezatu este primul om care mi-a spus asta. Cand <materialul> este bun, el simte. J Recunosc ca imi place mult, este unul dintre cei mai frumosi barbati din Romania”, rememoreaza artista.



Citește și:

Codițele împletite, de la tradiție la trend

Dialog halucinant la "Puterea Dragostei" între Mădălin None și Bianca: "M-ai chemat pe holuri să ne..."

Cum a apărut Nicoleta Luciu în public, la 43 de ani. Toate privirile au fost ațintite asupra ei. INCREDIBIL!

Cum a fost suprins Florin Piersic în ambulanță?! Starea lui este clară

"Pe moment am crezut că dă de pământ cu acordeonul". Marian Cozma, show de zile mari! Gestul la care nimeni nu s-ar fi așteptat - VIDEO

Miracol de Paște! Oana Roman a primit un semn divin de la mama ei: „Îmi trimite mesaje...”

Cine sunt românii care ar putea ieși la pensie mai devreme. Ce prevede un nou proiect de lege valabil din septembrie

"Fata mea putrezește în mormânt, el..." - Mărturiile șocante ale mamei Monicăi, fata moartă în accidentul din Timiș


Cookies