Declarația care aruncă în aer cuplul Karina-Andrei de la Survivor România! ”Doar el o iubește”! Un războinic a spus tot adevărul!

Declarația care aruncă în aer cuplul Karina-Andrei de la Survivor România! ”Doar el o iubește”! Un războinic a spus tot adevărul!
Declarația care aruncă în aer cuplul Karina-Andrei de la Survivor România! ”Doar el o iubește”! Un războinic a spus tot adevărul!

După eliminarea de la Survivor România, războincul Cristian a făcut o serie de afirmații legate de relația dintre Andrei Ciobanu și Karina

 

Fanii show-ului Survivor România au văzut clar că războinicii Andrei Ciobanu și Karina trăiesc o poveste de dragoste frumoasă în Republica Dominicană, una care, însă, pare să îi deranjeze pe colegii lor în aceste momente, mai mult decât atât, s-a ajuns chiar și la nominalizări de eliminare pentru ca ei să se despartă și să se spargă „bisericuța” formată de ei.

Andrei și-a atacat colegii după ce a fost nominalizat în Consiliu. ”N e băgați cuțitul în spate?”  

Modul în care au fost exprimate opiniile de către războinici, chiar în Consiliu, i-a luat prin surprindere pe cei doi protagoniști, astfel că au început și dezvălurile și din partea lor. ” În momentul în care eu și Karina am devenit un cuplu, voi toți ați fost lângă noi la malul oceanului, ați văzut întreaga scenă.

Ați venit și ne-ați spus numai cuvinte frumoase, ați mers pe ideea că ne potrivim, iar Survivor înseamnă și iubire, nu numai competiție. Nimeni nu a avut nimic împotrivă! Acum, constat că nu credeți în relația noastră, că noi suntem falși, că ne-am unit forțele doar pentru a face strategii. Unde este adevărul? În clipa în care ne-ați îmbrățișat sau în aceste momente, când ne băgați cuțitul în spate?”, au fost cuvintele lui Andrei, care astfel, a dorit să arate că la ”oficializarea sentimentelor”, a fost toată lumea prezentă.

Karina nu îl iubește pe Andrei de la Survivor România, el în schimb, este îndrăgostit lulea. ”Ș tiu tot ce se petrece în sufletul lui”

Totuși, felul în care Andrei Ciobanu și-a susținut punctul de vedere sau lacrimile Karinei, vărsate în camp nu i-au impresionat deloc pe colegi lor. Mai mult decât atât, ei au mers pe aceeași idee, și anume, că perechea lor nu este una reală, ci doar una pentru competiție, cel puțin dintr-o singură direcție.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Razboinicul Cristian, primele reactii dupa eliminarea din "Survivor Romania"! Iata cat de emotionat a fost tanarul cand si-a revazut mama dupa trei luni, prin video call, la "FanArena"!

Citeste si: Gratiela Duban: „Simt nevoia sa mananc in continuare orez...”

Citeste si: Grațiela Duban, primele declarații despre relația cu Ghiță de la Survivor: "Ne-am apropiat într-o noapte în care mi-a mărturisit că..."

Citește și: Robi își iese din minți din cauza lui Antoni și este trimis în casa fetelor! „Mă ia tensiunea!”. Aflați de la ce a pornit conflictul în episodul de marți, 23 iulie, de la 10:00 și 16:30, la Kanal D- kanald.ro

Citește și: Doctorița Gavril, ucisă în 30 de secunde! Filmul complet al crimei din Brăila- stirilekanald.ro

Drept dovadă, la ieșirea din concurs, Cristian a afirmat clar! ”Eu sunt sincer! Karina nu îl iubește pe Andrei de la Survivor România. El într-adevăr, o iubește pe ea, m-a luat deoparte încă de când a început să aibă sentimente pentru ea, și știu tot ce se petrece în sufletul lui. Este, dacă vreți, îndrăgostit lulea. În schimb, la ea, am rețineri.

Cred mai mult într-o prietenie,într-un parteneriat strategic”,  a declarat sportivul la emisiunea Ștafeta mixtă, difuzată pe WOWbiz.ro. Dezvăluirea războinicului vine, astfel, în completarea declarației date de mătușa concurentei, Dana, care, în premieră, la WOWbiz.ro, a avut aceeași părere. ” M-a surprins, nu aș fi crezut niciodată că o să se întâmple așa ceva acolo, în condițiile acelea grele, chiar precare. El mi se pare că ține mult la Karina, în schimb, ea este mai degrabă surprinsă, plăcut bineînțeles, decât plină de iubire. Adică, ea nu este îndrăgostită, sigur, și am mai spus-o. Am crescut-o de la opt ani, a stat numai cu mine și o cam cunosc. Eu niciodată nu am văzut-o îndrăgostită până la vârsta asta, și a avut mulți prieteni! În plus, există mulți băieți care îi fac curte la Craiova, și o așteaptă disperați să vină acasă de la Survivor România”, a declarat Dana la emisiunea Ștafeta mixtă!Citește și:

Expunerea la soare, măsuri de siguranţă

Horoscop Balanţă August 2024. Nativii Balanţă sunt extrem de sociabili

Cum arătau concurentele de la Insula Iubirii înainte de operațiile estetice. Cu greu le recunoști, diferențele sunt uriașe FOTO

Imagini tulburătoare cu trupul neînsuflețit al lui Andrei Versace: zăcea într-o baltă de sânge de zile bune

EXCLUSIV! Prietena lui Andrei Versace, dezvăluiri cutremurătoare după moartea lui: ”Nu și-a pus capăt zilelor! Era un om plin de viață”

Știrile Kanal D, de duminică, de la 18:00, primul loc în clasamentul audiențelor #Grupajul informativ prezentat aseara de Silvia Ionita, lider de audienta la nivel National si All Urban

Pe ce dată începe Postul Sfintei Marii 2024: Ce este interzis să faci până pe data de 15 august și când este dezlegare la pește

Bombă în cazul morții lui Andrei Versace


Cookies