Decizie radicală pentru Derya

Decizie radicală pentru Derya
Decizie radicală pentru Derya

În această seară, de la ora 22:00, în serialul “Secrete de familie”, difuzat la Kanal D2, procurorul Pars și comisarul Metin ajung de urgență la spital, aceștia fiind victimele atentatului cu bombă la adresa lui Îlgaz. Din fericire, starea celor doi nu este gravă, iar acum ancheta, în ceea ce privește atentatul teribil, este în desfășurare. Mai mult că oricând, Derya se teme că șirul amenințărilor nu se oprește aici și că viețile tuturor celor dragi sunt în pericol.

În urma acestui incident grav, Îlgaz este mai înverșunat ca oricând în a afla cine se face vinovat de uciderea miresei Ferda, procurorul fiind convins că vinovatul este în stare de orice pentru a nu fi descoperit.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Ca reprezentant al lui Salim, principalul suspect al uciderii miresei, Yekta nu ratează ocazia în a le îngreuna anchetata procurorilor iar Omer este aliatul de nădejde al controversatului avocat.

Ceylin află cu stupoare că sora sa a vândut casa pe care o cumpărase cu Osman și că toți bani obținuți din vânzarea imobilului au ajuns în mâinile lui Cetin, cel pe care avocata îl consideră suspect în cazul crimei tinerei Ferda.

Cum va reacționa Ceylin când află că Derya a luat o decizie radicală în ceea ce privește viitorul său3 alături de Pars, puteți afla în această seară, de la ora 22:00, în noul episod din serialul “Secrete de familie”, difuzat numai la Kanal D2. 

 Citește și:

Mic dejun cu avocado: 3 rețete rapide, sănătoase și savuroase

Gulben, vis împlinit

4 zodii care își îndeplinesc cele mai mari dorințe până la toamnă. Sunt protejate de o aură divină

Andreea Marin și Mihai Petre, filmați într-un hotel! Cum au fost surprinși cei doi?! Imaginile au ajuns pe internet

Istoria se repetă la Electric Castle 2024. Festivalul a dat peste cap traficul rutier

Gabi Bădălău, om de afaceri, duminica aceasta, la “40 de întrebari cu Denise Rifai”

În această seară, de la ora 22:30, în serialul “Vinovați de iubire”, Gulben, vis împlinit

Calvarul de nedescris prin care a trecut doctorița Marina, înainte să fie găsită moartă în cabinet!


Cookies