Decizie neașteptată în procesul dintre Irinel Columbeanu și Enel. Câți bani are de primit fostul soț al Monicăi Gabor

Irinel Columbeanu
Irinel Columbeanu

În urmă cu mai mult timp, Irinel Columbeanu a fost dat în judecată de către Enel pentru faptul că nu și-ar fi plătit facturile la energie electrică, după ce i-a luat foc vila pe care o deținea la Izvorani.

Irinel Columbeanu, fostul soț al Monicăi Gabor, a fost dat în judecată, în urmă cu câteva luni, de către societatea comercială Enel, asta după ce fostul milionar ar fi fost restant cu plata facturii la lumină în valoare de 530 de lei la vila de la Izvorani care a fost mistuită de flăcări.

Citeste si: Irinel Columbeanu, dezvăluiri noi despre scenele interzise cu Monica Gabor din restaurantul chinezesc: „Nu a fost făcătură”

Irinel Columbeanu
Irinel Columbeanu[Sursa foto: Facebook]

Decizie neașteptată în procesul dintre Irinel Columbeanu și Enel

Profund indignat, fostul milionar susține că vila nelocuită și incendiată nu avea cum să genereze un asemenea consum de energie electrică.

„Cum o casă nelocuită, incendiată, care a ars complet poate genera consum de energie electrică? Și debranșată de la rețea, de ei înșiși. Cred că numai în România se poate întâmpla așa ceva.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Acolo nu locuiește nimeni, cine consumă? Insectele, șobolanii? Cum s-au acumulat facturi pe care nu le-am plătit pentru că în mintea mea, doar spiritele care au dat foc casei, probabil se încălzesc la reșou?

Suma oricum e mică, 530 de lei, cred că o să o achit, decât să-mi pierd timpul prin tribunale.

E posibil însă să mă trezesc și după cu alte facturi. Nu știu ce să fac, o să mă interesez. Probabil un recurs, o expertiză să se vadă că acolo nu-i curent.

O țară întreagă e jegmănită pe față de acești furnizori de utilități și de cei care-i lasă să facă așa. Ăștia sunt plătiți de noi. Trebuie luptat, cred că singura metodă e cu rachete super-balice.

Dar nu voi lăsa lucrurile așa”
, a declarat Irinel Columbeanu pentru impact.ro.

Citeste si: Prima reacție a lui Irinel Columbeanu după ce Monica Gabor și fiica lui s-au fotografiat într-un avion privat

Ce sumă trebuie să primească Irinel Columbeanu de la Enel

Fostul milionar a făcut, ulterior, o sesizare la autorități în urma căreia a constatat că are de încasat suma de 8 lei de la Enel.

Reamintim că vila de la Izvorani a fost eliberată de Irinel Columbeanu în anul 2013, asta după ce banca i-a pus sechestru pe toate bunurile, fiindcă nu a reușit să restituie banii unui împrumut de cinci milioane de euro.

Celebra vilă a fost, ulterior, scoasă la vânzare pentru 3,9 milioane de euro, însă imobilul nu a ajuns să fie cumpărat de nimeni, din cauza stării deplorabile în care a ajuns după incendiu.



Citește și:

Sindromul de vezică dureroasă: cauze, simptome, tratament

Fiica Monicăi Gabor și a lui Irinel Columbeanu s-a răzgândit în privința profesiei! Pentru ce se pregătește acum Irina: „La ei învățământul e diferit”

Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO

Imagini tulburătoare cu trupul neînsuflețit al lui Andrei Versace: zăcea într-o baltă de sânge de zile bune

Mesajul transmis de Laura Cosoi celor care o criticată că are prea mulți copii: ”Gata, s-a terminat!”

Irinel Columbeanu vorbeşte despre relația sa cu Monica Gabor, în urma divorțului: „Doi foști soți ce au și un copil”

Ezgi Mola, actrița care joacă rolul Safiye în serialul “Vinovați de iubire”, nuntă de poveste cu alesul inimii sale! Iată cum au strălucit cei doi miri în cea mai fericită din viața lor

Filmul complet al măcelului din Padina! 'Băi, omule, îl omori!''- Ultimele clipe din viața lui Sorin Anghel


Cookies