Decizie grea pentru Inci

Decizie grea pentru Inci
Decizie grea pentru Inci

În această seară, de la ora 21:45, în noul episod din ”Vinovați de iubire”, serial difuzat la Kanal D, o regăsim pe Inci în fața unei situatii dramatice.

Frumoasa tânăra află că tatăl său este internat, în stare critică, la spital, iar Ege, fratele acesteia, caută să fie mereu în preajma părintelui patern. Din cauza trecutului dramatic care le-a marcat definitiv viețile, Inci și Ege încă au rețineri în ceea ce privește revenirea în viețile lor a părintelui patern. Mai mult, Inci va ajunge să se opună cu vehemență petrecerii timpului alături de tatăl său, pe care îl consideră vinovat de moartea mamei sale*.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Safiye va avea parte de momente frumoase alături de Naci iar acestea se datorează sprijinului constant oferit, din umbră, de Gulben și Han. Cu toate că Naci este divorțat și are un copil, acesta își dorește să își trăiască viața alături de Safiye, femeia pe care o iubește nespus de mult.Citește și:

Cum să prepari înghețată dietetică la tine acasă

Ramona Gabor, despre decesul tatălui ei. Accidentul pe care l-a avut cu 10 ani înainte să își piardă viața. „El nu trebuia să se atingă de alcool, iar tata era român adevărat.”

4 zodii care amână căsătoria cât pot de mult. Le e frică să facă pasul decisiv în relație

Andreea Marin și Mihai Petre, filmați într-un hotel! Cum au fost surprinși cei doi?! Imaginile au ajuns pe internet

Lumea actoriei a pierdut încă un talent! Bob Newhart a murit la 94 de ani: "Tatăl nostru a murit înconjurat de toată familia noastră"

Rebecca și Antoni, discuție în camera roșie, după dezvăluirile cu privire la Teodora. „Nu te-ai pus o clipă în locul meu.”

Julia, acuzații aprige la adresa lui Robi! „Mincinos! Poate însemna și ipocrit! Poate însemna mai multe!” Aflați cum va reacționa Robi și ce scandal de proporții se va isca în Casa iubirii, vineri, 19 iulie, de la 10:00 și 16:30, la Kanal D

Calvarul de nedescris prin care a trecut doctorița Marina, înainte să fie găsită moartă în cabinet!


Cookies