Decizie grea pentru Inci

Decizie grea pentru Inci
Decizie grea pentru Inci

În această seară, de la ora 21:45, în noul episod din ”Vinovați de iubire”, serial difuzat la Kanal D, o regăsim pe Inci în fața unei situatii dramatice.

Frumoasa tânăra află că tatăl său este internat, în stare critică, la spital, iar Ege, fratele acesteia, caută să fie mereu în preajma părintelui patern. Din cauza trecutului dramatic care le-a marcat definitiv viețile, Inci și Ege încă au rețineri în ceea ce privește revenirea în viețile lor a părintelui patern. Mai mult, Inci va ajunge să se opună cu vehemență petrecerii timpului alături de tatăl său, pe care îl consideră vinovat de moartea mamei sale*.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Safiye va avea parte de momente frumoase alături de Naci iar acestea se datorează sprijinului constant oferit, din umbră, de Gulben și Han. Cu toate că Naci este divorțat și are un copil, acesta își dorește să își trăiască viața alături de Safiye, femeia pe care o iubește nespus de mult.Citește și:

Puseurile de creștere la bebeluși – ce ar trebui să știe părinții?

Cum a ajuns Elena Merișoreanu în București și care a fost minciuna prin care și-a început cariera muzicală: „Acolo am rămas 38 de ani, de la o minciună.”

IMAGINILE HOT cu Nicoleta Luciu care au ridicat pulsul bărbaților! Vedeta arăta TOT cândva!

Andreea Marin și Mihai Petre, filmați într-un hotel! Cum au fost surprinși cei doi?! Imaginile au ajuns pe internet

Câți bani face, de fapt, Selly și cum a pierdut 100.000 euro în afaceri: ”Din greșeli înveți”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Meserii căutate fără Bac. Ce joburi poți face, în 2024, dacă nu ai luat diploma de Bacalaureat

Închis pentru viol, un elev a luat 10 la BAC. Povestea tânărului care visează să dea la Drept după ce își ispășește pedeapsa: „Viitorul meu merită mai mult efort”


Cookies