„Decizia i-a aparținut lui.” Motivul pentru care Anda Adam și Victor Slav s-au despărțit


Anda Adam este una dintre cele mai apreciate artiste de la noi din țară, iar în cadrul emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai” a vorbit atât despre viața sa personală, cât și despre cea profesională.


In articol:

Artista a dezvăluit care a fost motivul pentru care ea și Victor Slav s-au despărțit, dar și despre conflictele cu Bianca Drăgușanu.

Citește și: Anda Adam, dezvăluiri inedite la “40 de întrebări cu Denise Rifai” ”Vreau să o las așa, să nu o inhib;  îi spunem ”  

Motivul pentru care Anda Adam și Victor Slav s-au despărțit

În anul 2006 s-a aflat că Victor Slav și Anda Adam formează un cuplu, iar cei doi erau văzuți foarte des împreună, deoarece se afișau împreună la evenimente și erau de nedespărțit. Multe persoane se așteptau ca aceștia să facă pasul cel mare, dar spre surprinderea tuturor, nu a fost așa, deoarece în anul 2012 au luat-o pe drumuri separate.

Anda Adam a mărturisit că lucrurile nu mai erau ce trebuia și că era destul de mult plecată, iar lucrurile între ei nu se mai întâmplau ca într-un cuplu.

„Noi nu am vorbit niciodată despre motivul real al despărțirii. Pot doar să spun că lucrurile nu mai erau ce trebuia, că întotdeauna un adevăr iese și la iveală și am tras concluzia că este cea mai bună decizie pe care o pot lua: să nu mai fiu împreună cu acest om într-o relație.

Aveam și îndoieli, eram foarte mult timp plecată și lucrurile deja nu se mai întâmplau ca într-un cuplu, se întâmplau ca între doi oameni care fiecare își vedea de drumul lui și de viața lui cumva separat. Nu am dorit să argumentăm pentru că am considerat că întotdeauna intimitatea trebuie să rămână intimitate așa cum am făcut de fiecare dată și cred că a fost un lucru foarte bun care s-a întâmplat. Am fost părăsită, decizia i-a aparținut”, a mărturisit Anda Adam.

Citește și: Frații Andrew și Tristan Tate, declarații despre banii pe care îi produceau. Au avut ieșiri cu multe vedete de la noi

Anda Adam, despre Bianca Drăgușanu

În acea perioadă se zvonea că cei doi s-au despărțit din cauza Biancăi Drăgușanu, deoarece Victor Slav a început o relație cu ea, după ce s-a despărțit de artistă, dar cu toate acestea, din punctul de vedere al Andei Adam cele două nu au fost niciodată rivale.

„Niciodată nu a fost o rivală și 80% din articolele apărute, în momentul în care ei au devenit un cuplu, au fost foarte mult inventate. Cred că ne-ar lua o emisiune întreagă să povestim despre fiecare articol în parte și ce procent din el are sâmbure de adevăr. Niciodată nu am încercat să o copiez și nu am făcut-o pentru că suntem și foarte diferite ca stil.Cred că pur și simplu, fiind pe val atunci, ca și prezență și fiind un cuplu nou, monden, ieșind la foarte multe evenimente împreună și el ieșind din acea relație lungă cu mine au fost în atenția presei mult și puțin poate prea mult. Atunci când ești în diverse conjuncturi și ți se pune un microfon în fața gurii mai dai declarații și mai spui una, alta pentru că dacă tot îți asumi că te duci la un eveniment monden trebuie să și spui ceva. Nu poți doar să te duci, să faci act de prezență și să pleci”, a explicat artista, care are o relație bună cu Bianca Drăgușanu acum.

Motivul pentru care Anda Adam și Victor Slav s-au despărțit

Motivul pentru care Anda Adam și Victor Slav s-au despărțit

[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Anda Adam și familia, înzăpeziți în vârful muntelui! A fost nevoie de intervenția salvamontiștilor: „Am rămas aici blocați, sus”

 

 


Abonează-te pe

Citește și:

Anda Adam, dezvăluiri inedite la “40 de întrebări cu Denise Rifai” ”Vreau să o las așa, să nu o inhib;  îi spunem <Mowgli>”  

Adda, surprinsă de mărturisirile făcute de fiul său. Micuțul i-a spus artistei că este bătrână. Reacția surprinzătoare a Addei

Diana Bulimar, demnă de OnlyFans! Fotografii fără sutien și cu părțile intime la vedere

„Mi-a transmis recent că îi pare rău.” Anda Adam, despre rivalitatea cu Bianca Drăgușanu

„Am spus DA.” Anda Adam și Yosif Eudor Mohaci și-au unit destinele. Artista este în culmea fericirii

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Vedete
Cine este Mirela Retegan. „Sunt o minune a lui Dumnezeu!”
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Vedete
Parteneri