De ce te respinge un bărbat. La ce semne trebuie să fie atentă o femeie

De ce te respinge un bărbat. La ce semne trebuie să fie atentă o femeie
De ce te respinge un bărbat

Una dintre cele mai dureroase experiențe pe care o femeie o poate experimenta într-o relație este comportamentul bizar al unui bărbat. Află din rândurile de mai jos la ce semne trebuie să fie atentă o femeie!

Există câteva stiluri de atașament pe care oamenii le au și, în special, sunt patru stiluri de atașament importante. Ceea ce este interesant la acest concept este faptul că, dacă o femeie are de-a face cu cineva care are un anumit stil de atașament care a fost obținut din perioada copilăriei, provenit din relația lui cu părinții, atunci comportamentul acestora din prezent are mult mai mult de-a face cu convingerile lor în legătură cu relațiile de cuplu.

Are nevoie în permanență de susținere sau confirmare

Primul stil de atașament este nesiguranța că acesta este persoana care își dorește cu adevărat dragoste sau un om pe care să îl iubească. Aceștia au frica de a nu fi respinși și au nevoie constant de confirmare a lucrurilor. Așadar, bărbatul vrea să știe dacă te gândești la el, iar dacă îi vei spune că îl iubești și că îți pasă de el, se va simți ca un Dumnezeu.

Dacă o femeie este împreună cu un bărbat care funcționează în acest fel, adesea cu un atac anxios, apare frica acestuia că dacă îl părăsești, își pune la îndoială valoarea sa și capacitatea de a fi iubit. Astfel, dacă va fi pus în asemenea situații, bărbatul va avea tendința, în mod ironic, să se retragă în loc să lupte pentru relație, deoarece îi este frică să nu fie rănit.

Ironia este că fie va fi sufocant în relație, fie se va speria și va face un pas înapoi pentru că miza este prea mare.

Citește și: Avantaje și dezavantaje în relațiile cu diferențe mari de vârstă. „Diferența de vârstă este un factor, dar nu este cel mai important”

De ce te respinge un bărbat[Sursa foto: freepik]

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Tipologia de bărbați singuratici care nu au nevoie de o relație

De asemenea, există și stilul disfuncțional de atașament, unde se regăsesc bărbații singuratici care nu au nevoie de o relație amoroasă. Bărbații cu acest stil de atașament au crescut într-o casă unde li s-au spus că nu sunt suficienți de buni, nevoile lor nu au fost îndeplinite sau că nu vor ajunge niciodată nimic în viață.

Așadar, dacă aceștia nu au simțit sprijinul familiei, tind să se protejeze de unii singuri, pentru a-și satisface nevoile și pentru a se asigura că se pot baza doar pe ei înșiși.

Bărbații vor ajunge la concluzia că nu au nevoie de o relație pentru a se simți împliniți, aceștia își doresc să își facă propriile lucruri de unii singuri. De asemenea, bărbații cu acest tip de atașament sunt atrăgători, deoarece au partea lor rebelă pe care femeile cred că o pot schimba, pentru mai multă validare a valorii acesteia și de mai multă putere.

Așadar, aceștia vor încerca mereu să facă totul singuri, fără a se baza pe cineva deoarece, în adâncul subconștientului frica este că, dacă se bazează pe cineva, vor fi dezamăgiți și respinși.

Devin evitanți pentru că le este teamă de a nu fi răniți

Pentru a se proteja de a fi răniți, bărbații cu acest tip se atașament sunt în stare să renunțe la oameni foarte rapid.

Stilul este unul dezorganizat, fiind o combinație între anxietate și atașament. Bărbații se vor arunca, de cele mai multe ori, în relație ca și cum ar fi cea mai minunată persoană din lume. Aceștia tind să laude și să venereze persoana de lângă ei, însă, dacă se vor apropia mult prea tare, se vor retrage. Așadar, bărbații vor deveni evitanți pentru că nu vor să fie răniți. Deseori, aceștia se simt sufocați și obosiți să fie într-o relație cu o femeie, și tocmai din acest motiv adoptă stilul de atașament evitant.

Citește și: 9 semne incontestabile că este îndrăgostit de tine. Sfaturi pentru femei în relația de cuplu

Citește și: A murit actrița Shannen Doherty cunoscută drept Brenda din „Beverly Hills 90210”: Aceasta suferea de cancer- kanald.ro

Citește și: A murit marea actriță! Adio, doamnă!- stirilekanald.ro

De ce te respinge un bărbat[Sursa foto: freepik]

Siguranța de sine

Există un al patrulea stil de atașament, acela în care bărbatul este sigur de propria persoană și de relație, există această interdependență care se întâmplă. Bărbații cu acest stil de atașament sunt persoane capabile să comunice clar, să vorbească despre ceea ce simt, ce își doresc sau de ceea ce le este frică. Aceștia pot purta conversații intime, pot fi intimi din punct de vedere emoțional, iar lucrul respectiv caută orice femeie.

De ce te respinge un bărbat[Sursa foto: freepik]Citește și:

Puseurile de creștere la bebeluși – ce ar trebui să știe părinții?

Cum să ai o relație frumoasă cu familia partenerului? Sfaturi pentru o relație armonioasă

IMAGINILE HOT cu Nicoleta Luciu care au ridicat pulsul bărbaților! Vedeta arăta TOT cândva!

Andreea Marin și Mihai Petre, filmați într-un hotel! Cum au fost surprinși cei doi?! Imaginile au ajuns pe internet

ctrița din "Beverly Hills", 90210″, Shannen Doherty, a murit la 53 de ani. A pierdut lupta cu cancerul după mulți ani de luptă cu boala nemiloasă

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Diana Maria Cazacu, fata de 19 ani atacată de urs, a fost îngropată azi: Aceasta a fost înmormântată în rochie de mireasă, în aceeași criptă cu bunicul ei

"Era întins pe jos, cu un glonț în cap". Mărturia medicului care a încercat să-l resusciteze pe spectatorul împușcat la mitingul lui Trump


Cookies