De ce refuza unele femei sa se marite


Pana de curand, femeile isi intemeiau o familie de tinere, insa odata cu trecerea timpului, prioritatile reprezentantelor sexului frumos s-au schimbat. Multe dintre ele aleg sa ramana singure din diferite motive.

O femeie care isi doreste sa fie independenta nu are nevoie de o relatie pentru a avea o viata implinita, arata statisticile. Succesul in cariera  pare a fi de multe ori o motivatie suficient de  puternica pentru a o determina sa amane momentul casatoriei. Abia dupa ce a ajuns intr-o pozitie dominanta si este multumita de situatia financiara se poate gandi la un sot si, eventual, la copii.

Lucrurile stau altfel cand vine vorba de femeile care au o educatie scazuta si o situatie financiara precara. Pentru ele, casatoria este fundamentala, mai ales cand exista si un copil la mijloc. Sustinerea finaciara este unul dintre motivele pentru care aleg sa faca acest pas, iar prioritatile lor sunt cu totul altele. Ele nu-si fac probleme din cauza ca ar putea sa-si puna in pericol cariera, ci isi indreapta atentia catre treburile casnice si cresterea copiilor.

Cu toate acestea, nu exista o reteta care sa garanteze o viata fericita si implinita. Fiecare femeie ar trebui sa puna in balanta situatia in care se afla, ceea ce-si doreste de la viata si cat de mult ar conta pentru ea sa aiba un barbat alaturi.


Clipul zilei pe KFETELE.RO:
DISTRIBUIE
acest articol


Informatiile zilei

Cutremur în România, cu puțin timp în urmă. L-ați simțit?

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Tu & El

Parteneri