De ce nu rezervă niciodată Monica Tatoiu cazări scumpe și ce surpriză a avut în ultimul pelerinaj în care a fost plecată. „ Închiriez apartamente.”

De ce nu rezervă niciodată Monica Tatoiu cazări scumpe și ce surpriză a avut în ultimul pelerinaj în care a fost plecată. „ Închiriez apartamente.”
De ce nu rezervă niciodată Monica Tatoiu cazări scumpe și ce surpriză a avut în ultimul pelerinaj în care a fost plecată. „ Închiriez apartamente.”

Monica Tatoiu a vorbit despre cazările pe care le preferă atunci când merge în vacanțe.

Monica Tatoiu, cunoscuta femeie de afaceri, nu ezită niciodată să fie sinceră cu toate subiectele din viața ei, iar atunci când este întrebată, nu ocolește să spună adevărul despre toate situațiile. Invitată în cadrul emisiunii Exclusiv VIP cu Cristi Brancu, aceasta a vorbit despre cazare și hoteluri și motivul pentru care nu preferă să dea sume foarte mari de bani atunci când merge undeva în țară sau în afara țării.

Nu este genul de persoană care să dea o groază de bani la hotel doar pentru fală, mai ales că hotelul este locul în care doar se odihnește. Aceasta preferă să închirieze apartamente, mai ales cele aflate în centrul orașului în care merge, pentru a nu se deplasa foarte mult pe jos. De curând, de sărbătorile pascale, Monica Tatoiu a plecat în pelerinaj și-a ales un hotel, unde a avut parte de o surpriză care a amuzat-o teribil. 
„Eu, când mă duc undeva, îmi place să stau în centru, să nu merg mult pe jos. Dar nici nu îmi place să dau foarte mult, pentru că principiul meu e că te duci să te culci. Nici să dai o groază de bani la hotel doar să mă fălesc. Și atunci închiriez apartamente. Eu, plecând a doua zi de Paște în pelerinaj, am ales un hotel.”, a
povestit Monica Tatoiu.

Ce surpriză a avut Moncia Tatoiu la hotelul la care a fost cazată

Citește și: Cât de ușor se aprinde Monica Tatoiu? Femeia de afaceri a vorbit despre momentul în care i-a căzut proteza din gură în timp ce se certa în direct: „Mă cert cu patos, dar nu țin la supărare.”

Monica Tatoiu
Monica Tatoiu[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta- catena.ro

Citește și: Este Monica Tatoiu o persoană credincioasă? Motivul pentru care femeia de afaceri nu se spovedește: „Eu nu țin posturi, nu m-am spovedit decât o singură.”

Monica Tatoiu avut o surpriză în momentul în care s-a cazat la un hotel din centrul Lisabonei, deoarece era un fost bordel, iar în momentul în care ajuns la locație și intrat în cameră, și-a dat imediat seama despre ce este vorba, deoarece a găsit mai multe obiecte care dădeau de înțeles despre locație. 

„Ajungem noi la hotel. Hotelul acesta era un fost bordel pe o stradă pe care toată lumea o fotografiază, oamenii stau până la 4 dimineața, dar era un fost bordel. Erau acolo la hotel două perechi de moși și babe.”, a mai spus femeia de afaceri.

Monica Tatoiu
Monica Tatoiu[Sursa foto: Facebook]

 



Citește și:

Hipotensiune ortostatică – cauze și mecanisme subiacente

Preferințele Monicăi Tatoiu în materie de bărbați și motivul pentru care a treia căsătorie durează de 40 de ani. „Mie nu mi-au plăcut niciodată bărbații mici de statură.”

Antonia, apariție INCENDIARĂ la plajă! Costumul de baie MINUSCUL a lăsat tot la vedere ...

Decizia luată de autoritățile italiene în privința căutărilor lui Cristian Molnar, tânărul luat de viitură! Au trecut două săptămâni de când a fost înghițit de ape și nimeni nu mai știe nimic de el: „Tensiunea este mare”

Saveta Bogdan, colaborare cu Jador? Cântăreața de muzică populară este deschisă la noi orizonturi

Cum să organizezi un picnic de poveste. Tot ce ai nevoie pentru un moment de relaxare în natură

Rebecca, în lacrimi! „Mă simt prost!” Aflați cum va reacționa Antoni și ce se va întâmpla cu relația lor, sâmbătă, 15 iunie, într-o nouă ediție incendiară a emisiunii Casa iubirii, de la 16:00 și 19:00, la Kanal D

Fotografia sfâșietoare de la priveghiul Ancăi Molnar. Fiul de 14 ani, îndurerat lângă sicriu


Cookies