De ce e bine să dormi dezbrăcat?


De ce e bine să dormi dezbrăcat?

Studiile din ultima vreme au demonstrat că este mult mai bine pentru sănătatea ta să dormi dezbrăcat decât îmbrăcat.

Este benefic pentru sănătatea ta să dormi dezbrăcat spun multe cercetări de specialitate din domeniu. Chiar dacă la început te vei simţi inconfortabil, încearcă să renunţi încetul cu încetul la câte o piesă din lenjeria ta de somn. Nu îţi va fi uşor să renunţi la pijamale, dar pe parcurs vei observa de unul singur beneficiile dormitului dezbrăcat.

Dacă dormi dezbrăcat îţi poate creşte încrederea în propria persoana. Dacă îmbunătăţeşte starea psihică şi te face să îţi schimbi părerea despre propriul corp, dormitul dezbrăcat îţi măreşte încrederea pe care o ai în tine.

Femeile care nu poartă pantaloni sau chiloţi în timpul somnului sunt mai puţin predispuse apariţiei infecţiilor genitale precum candida. Motivul este simplu: lăsată descoperită, pielea poate să respire şi să se menţină curată.

Un mediu cald şi neaerisit poate duce la înmulţirea necontrolată a bacteriilor rele din flora vaginală a oricărei femei.

Aşadar renunţă la chiloţi şi la orice pantalon pe timpul nopţii pentru ca pielea ta să poată respira.

Poate ti se pare ireal, dar dacă dormi dezbrăcat chiar ai putea slăbi. Cercetătorii au observat că cei care au un somn mai liniştit şi se odihnesc mai bine în timpul nopţii, adică cei care dorm dezbrăcaţi, au un nivel mai scăzut al unui hormon numit cortisol, responsabil cu stresul şi cu pofta excesivă de mâncare.


Sexul este mai bun. Cum ar fi daca te-ai trezi în fiecare zi alături de omul pe care îl iubeşti şi să fiţi amândoi dezbrăcaţi în pat? Este o senzaţie minunată să te trezeşti şi sa fii în contact direct cu pielea partenerului. Mai mult, acest contact direct cu pielea creşte producţia de oxitocină, hormonul ataşamentului. Astfel, relaţiile sexuale se vor îmbunătăţi şi vă veţi putea bucura de o viaţă sexuală foarte activă.


Sursa articol: teotrandafir.ro


Abonează-te pe

Citește și:

„Am pierdut două sarcini”. Mirela Vaida, dezvăluiri cutremurătoare din viața personală

Banii le aduc fericirea! Ce a primit Andra de la Măruță, unele femei doar visează!

Istoria castelului Corvinilor, denumit și Castelul Huniazilor sau al Hunedoarei

Cine este Jill Biden. Joe Biden: "Jill mi-a dat viața înapoi. M-a făcut să încep să cred că familia mea poate fi din nou întreagă”

Cum se face tortul trio cu ciocolată. E unul dintre cele mai fine deserturi

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Lifestyle

Ponturi utile pentru creșterea trandafirilor

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Lifestyle
Parteneri