De ce bărbații joacă la pariuri?

De ce bărbații joacă la pariuri?

Jocurile de noroc au fost încă din antichitate o metodă de distracție și relaxare pentru oamenii înstăriți. Deoarece la acele vremuri, bărbații erau cei care preponderent aduceau banii și cei care îi gestionau, este evident că tot aceștia erau cei care jucau mai mult jocuri de noroc. Acest lucru s-a schimbat în zilele noastre, dar au rămas anumite aspecte care se aplică și în prezent.


In articol:

Toate studiile efectuate de către specialiști arată că majoritatea persoanelor care joacă jocuri de noroc sunt de sex masculin. Acest lucru se întâmplă inclusiv la pariuri și există mai mulți factori care influențează acest lucru.

În primul rând, este știut faptul că bărbații sunt mai pasionați de sport decât femeile.

Cel mai pariat sport din lume este fotbalul. Sunt mulți pariori care pariază doar pe fotbal. Bărbații sunt pasionați de fotbal încă din copilărie, iar acest lucru nu prea se schimbă pe parcursul vieții. Dat fiind faptul că majoritatea bărbaților din întreaga lume sunt pasionați de fotbal, de aici vine si preponderența bărbaților în ceea ce privește parierea.

Bărbații joacă mai mult decât femeile

Un alt aspect care explică faptul că bărbații joacă la, diverse case de pariuri precum Fortuna Bet, mai mult decât femeile este apetitul pentru risc.

Anumite studii au demonstrat că bărbații au un apetit pentru risc mai crescut decât femeile. Din acest motiv cei mai multi investitori din lume sunt bărbați și tot bărbații sunt cei care pariază mai mult. Bărbații au mai multă nevoie de adrenalină, distracție și risc decât femeile, iar pariurile îndeplinesc toate cele trei nevoi menționate.

Citeste si: Urechi infundate: cauze si tratament

Citeste si: Cum a fost surprinsă Meghan Markle după ce au apărut primele zvonuri legate de un divorț iminent între ea și printul Harry- radioimpuls.ro

Interesul pentru sport este mai crescut la bărbați deoarece acesta implică analiza meciurilor, indiferent de sportul despre care vorbim. Este mai rar ca o femeie să stea să analizeze un meci de fotbal sau de baschet. Datorită pasiunii pentru sport, bărbaților le face plăcere să analizeze sportul.

Pe lângă analiza sportului, strategiile de pariere se pretează mai mult pentru bărbați. Anumite studii au arătat că bărbații au o gândire mai logică sau tehnică, iar femeile au o gândire mai creativă și abstractă.

Pariurile se bazează pe logică și intuiție, iar asta le stârnește interesul bărbaților. Mulțumirea pe care o resimt bărbații atunci când au analizat un meci corect și au obținut un pariu câștigător reprezintă unul din aspectele pentru care bărbații joacă la pariuri.

Partea financiară

Partea financiară nu este deloc de neglijat atunci când vorbim de pariuri, deoarece pe lângă distracția oferită de pariuri, fiecare parior dorește să obțină profituri cât mai mari.

Deși sunt puțini pariorii care câștigă constant la pariuri sau care chiar se întrețin din această activitate, toți pariorii obțin profit uneori.

Citeste si: Ioana a pornit cu stângul în gala conceptului la „Bravo, ai stil”! Jurații au taxat-o dur pe concurentă: „Nu este o ținută nici măcar pentru cursul săptămânii”- kanald.ro

Citeste si: Mesaje de Moșii de vară 2023. ,,Lumina lumânării să facă lumină în rai pentru cei dragi! Dumnezeu să-i ierte! Somn de veci binecuvântat!''- stirilekanald.ro

Pentru a putea avea cât mai multe pariuri câștigătoare este important să urmezi câteva reguli printre care un money management bine pus la punct, să alegi o strategie care ți se potrivește și să știi să analizezi corect un meci sau un pronostic. Pariurile sportive necesită un autocontrol foarte bun al emoțiilor și al impulsurilor, iar la nivel global acest lucru se potrivește mai bine bărbaților decât femeilor.

 


Abonează-te pe

Citește și:

Cum iți planifici vacanța. Sfaturi și trucuri pentru a-ți organiza timpul liber cu succes

De ce ne cade părul. Cauze comune și soluții pentru păr sănătos și plin de viață

S-AU ÎMPĂCAT sau nu? Ce se întâmplă în viața amoroasă a lui Cazacu. Chiar el a spus - ego.ro

Confesiunea pe care Andreea Antonescu i-a făcut-o fostului soț, când s-a cuplat cu Victor Vrînceanu - wowbiz.ro

Secretele din spatele relației dintre Kate Middleton și regina Camilla Parker Bowles - radioimpuls.ro

Maria, emoționată după jurizare! - kanald2.ro

Bianca, dezamăgită de atitudinea lui Laurențiu! „Nu mă place și au fost niște jocuri!” Concurenta i-a adus reproșuri aprige lui Laurențiu, după ce a fost respinsă - kanald.ro

Mesaje de Moșii de vară 2023. ,,Lumina lumânării să facă lumină în rai pentru cei dragi! Dumnezeu să-i ierte! Somn de veci binecuvântat!'' - stirilekanald.ro

Clipul zilei pe KFETELE.RO:
DISTRIBUIE
acest articol

Divertisment
Cine a fost eliminată de la Bravo, ai Stil! în data de 2 iunie 2023
Citește mai departe
Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Pentru tine
Parteneri