De ce bărbații joacă la pariuri?


De ce bărbații joacă la pariuri?

Jocurile de noroc au fost încă din antichitate o metodă de distracție și relaxare pentru oamenii înstăriți. Deoarece la acele vremuri, bărbații erau cei care preponderent aduceau banii și cei care îi gestionau, este evident că tot aceștia erau cei care jucau mai mult jocuri de noroc. Acest lucru s-a schimbat în zilele noastre, dar au rămas anumite aspecte care se aplică și în prezent.


In articol:

Toate studiile efectuate de către specialiști arată că majoritatea persoanelor care joacă jocuri de noroc sunt de sex masculin. Acest lucru se întâmplă inclusiv la pariuri și există mai mulți factori care influențează acest lucru.

În primul rând, este știut faptul că bărbații sunt mai pasionați de sport decât femeile. Cel mai pariat sport din lume este fotbalul. Sunt mulți pariori care pariază doar pe fotbal. Bărbații sunt pasionați de fotbal încă din copilărie, iar acest lucru nu prea se schimbă pe parcursul vieții. Dat fiind faptul că majoritatea bărbaților din întreaga lume sunt pasionați de fotbal, de aici vine si preponderența bărbaților în ceea ce privește parierea.

Bărbații joacă mai mult decât femeile

Un alt aspect care explică faptul că bărbații joacă la, diverse case de pariuri precum Fortuna Bet, mai mult decât femeile este apetitul pentru risc.

Anumite studii au demonstrat că bărbații au un apetit pentru risc mai crescut decât femeile. Din acest motiv cei mai multi investitori din lume sunt bărbați și tot bărbații sunt cei care pariază mai mult. Bărbații au mai multă nevoie de adrenalină, distracție și risc decât femeile, iar pariurile îndeplinesc toate cele trei nevoi menționate.

Interesul pentru sport este mai crescut la bărbați deoarece acesta implică analiza meciurilor, indiferent de sportul despre care vorbim.

Este mai rar ca o femeie să stea să analizeze un meci de fotbal sau de baschet. Datorită pasiunii pentru sport, bărbaților le face plăcere să analizeze sportul.

Pe lângă analiza sportului, strategiile de pariere se pretează mai mult pentru bărbați. Anumite studii au arătat că bărbații au o gândire mai logică sau tehnică, iar femeile au o gândire mai creativă și abstractă. Pariurile se bazează pe logică și intuiție, iar asta le stârnește interesul bărbaților.

Mulțumirea pe care o resimt bărbații atunci când au analizat un meci corect și au obținut un pariu câștigător reprezintă unul din aspectele pentru care bărbații joacă la pariuri.

Partea financiară

Partea financiară nu este deloc de neglijat atunci când vorbim de pariuri, deoarece pe lângă distracția oferită de pariuri, fiecare parior dorește să obțină profituri cât mai mari. Deși sunt puțini pariorii care câștigă constant la pariuri sau care chiar se întrețin din această activitate, toți pariorii obțin profit uneori.

Pentru a putea avea cât mai multe pariuri câștigătoare este important să urmezi câteva reguli printre care un money management bine pus la punct, să alegi o strategie care ți se potrivește și să știi să analizezi corect un meci sau un pronostic. Pariurile sportive necesită un autocontrol foarte bun al emoțiilor și al impulsurilor, iar la nivel global acest lucru se potrivește mai bine bărbaților decât femeilor.

 


Abonează-te pe

Citește și:

Nicolae Guță, gest emoționant pentru unul dintre copiii săi! Cum a apărut acesta în public

Alina Sorescu are un nou iubit!!? Ce cadou romantic a primit în plin divorț

Stirile Kanal D, lider de piata la nivelul intregii tari si pe publicul Comercial

„Cuvintele mi se par neputincioase...” Laura Cosoi mărturisește cum a fost a treia naștere

Ce se întâmplă dacă torni făină în chiuveta de la bucătărie. Rezultatul este uimitor

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Vedete
„Am reluat statul în chirie”. Cum a ajuns să trăiască Otilia Bilionera după ce fostul impresar i-a luat totul
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Pentru tine
Parteneri