De ce a semnat Andreea Bălan un contract prenupțial: „Dacă eu muream...”


Artista a luat pe toată lumea prin surprindere atunci când a recunoscut că a făcut un contract prenupțial cu George Burcea. De ce s-a ajuns la acest lucru.


In articol:

Vestea că Andreea Bălan și George Burcea sunt la un pas de divorț i-a uimit pe toți fanii celor doi. La fix un an de când a fost la un pas de moarte în timpul nașterii Clarei, Andreea Bălan a dezvăluit un lucru incredibil din viața sa.

S-a scris că artista a apelat la un contract prenupțial în momentul în care a făcut cununia civilă, iar aseară, invitată în cadrul unei emisiuni Tv a vorbit despre acest subiect delicat.

Toată lumea știe faptul că Andreea Bălan a avut probleme financiare în momentul în care s-a despărțit de Keo, dar și atunci când s-a certat cu tatăl său, așa că a hotărât să își pună bunurile la adăpost.

Citeste si: George Burcea a decis să vorbească! După ce a anunțat că divorțează de Andreea Bălan, a făcut o declarație ULUITOARE pe Facebook

George Burcea si Andreea Balan
George BurceaGeorge Burcea si Andreea Balan


Andreea a dezvăluit că a făcut acest lucru pentru că, dacă i s-ar fi întâmplat ceva George ar fi avut acces la bunurile sale pentru a avea grijă de Ella și de Maya.

Citeste si: Andreea Bălan a oferit detalii explozive din intimitatea cu George Burcea! Ce ascundea cuplul

Ce crede Andreea Bălan despre George Burcea, ca tatăl fiicelor sale

Însă, în cazul unui divorț, cei doi au stabilit ca fiecare să plece cu bunurile cu care a intrat în căsnicie.

Citeste si: George Burcea, despre cine l-a dat pe mâna Poliției: „M-au turnat”

„Deşi iniţial am zis că nu vreau nuntă, nimic fastuos, şi ani de zile am negat nunta, poate din alte răni de-ale mele din trecut, după stopul cardiac, am decis că vreau să mă cunun la biserică şi că vreau să semnez actele, pentru că pe patul de spital, mi-am dat seama că dacă eu muream, şi noi nu aveam acte, el nu ar fi putut avea acces la anumite lucruri ca să aibă grijă de fete. Şi a fost o decizie luată la o cumpănă grea, poate dacă nu se întâmpla, nu făceam acte, dar oricum familia era cu el şi voiam să rămânem împreună pentru tot restul vieţii. Şi aşa am decis să facem acea nuntă frumoasă, bineînţeles cu fast”, a dezvăluit Andreea Bălan, care a precizat că ea călătorește foarte mult și, dacă s-ar fi întâmplat vreun accident, ar fi avut cea mai mare încredere în faptul că George le-ar fi oferit cea mai bună educație fetițelor.

Imediat după ce mi-am revenit, mi-am dorit ca George să aibă posibilitatea să ne crească fetițele în cazul în care se întâmplă ceva cu mine, așa că am făcut un act prin care el putea vinde o proprietate din care să aibă bani să întrețină fetele”, a mărturisit Andreea Bălan la XNS.


Abonează-te pe

Citește și:

George Burcea a decis să vorbească! După ce a anunțat că divorțează de Andreea Bălan, a făcut o declarație ULUITOARE pe Facebook

Delia, noi declarații controversate. Artista nu crede în împărțirea genurilor masculin și feminin

BOMBĂ! Theo Rose și Anghel Damian se despart: 'Sunt probleme multe în relație...'

George Burcea, despre cine l-a dat pe mâna Poliției: „M-au turnat”

Andreea Bălan, adevărul despre despărțirea de George Burcea: „El este cel...”

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Cooking
Ce poți face dacă varza murată a făcut floare. Gospodinele folosesc acest truc util
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Vedete
Parteneri